23948sdkhjf

Langt til forhandler - kort til værksted

Danskerne er villige til at køre langt, når der skal købes bil, men foretrækker et værksted i lokalområdet, viser ugens analyse fra Voxmeter.
UGENS TAL Den helt rigtige bil - eller det rigtig gode tilbud er danskerne parate til at køre langt efter. Det viser ugens analyse fra Voxmeter. Over 20 procent er således villige til at køre over 100 kilometer for at købe bil. Godt en tredjedel foretrækker at der er mindre end 40 kilometer til forhandleren.

Omvendt forholder det sig, når bilen skal serviceres eller repareres. Her vil over 80 procent ikke køre mere end 40 kilometer, og en tredjedel vil have mindre end 10 kilometer til værkstedet - altså i lokalområdet.Ganske interessant er det, at under 1 procent foretrækker at få bilen leveret eller hentet på bopælen uanset om det gælder service eller køb.

Store regionale forskelle

Der er dog meget store regionale forskelle imellem bilkøberne i de danske kommuner.

I top-5 af kommunerne med de mest mobile bilkøbere finder man Faxe, Brøndby, Norddjurs, Lolland og Morsø kommune, imens man i bunden finder Solrød, Vallensbæk, Albertslund, Ishøj og Langelands kommune.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109