23948sdkhjf

Au2parts og Stenhøj styrker samarbejdet

De to danske autogiganter au2parts og Stenhøj DK, har fundet sammen i et strategisk samarbejde.

Opdateret med oplysninger om samarbejdet med andre grossister

PARLØB Overalt i branchen ses virksomheder, der konsoliderer sig på den ene eller den anden måde. Dette til gavn for både kunder og virksomheder, og det er med det som udgangspunkt, at au2parts og Stenhøj DK har indgået en aftale om et tættere samarbejde. Kunderne vil fremadrettet møde et langt stærkere team, hvor erfaring, viden, de rette produkter og serviceydelser i forening giver de bedste løsninger til den rette pris. Det skriver de to selskaber i en fælles pressemeddelelse.

- Både au2parts og STENHØJ DK er veletablerede danske virksomheder med en lang historik og erfaring. Ved at forene vores mange styrker i et samarbejde, så vi muligheden for at opnå en unik synergieffekt imellem virksomhederne, udtaler Niels Skak, direktør for au2parts og fortsætter:

- au2parts har dagligt stor kontakt til rigtig mange værksteder i autobranchen. Dette giver en skarp indsigt i, hvordan markedet ser ud og ikke mindst, hvad der efterspørges derude. Vi kan hurtig stille ind på, hvad værkstederne har brug for og kan igennem dette samarbejde være leverandør med et meget stort sortiment.

Han peger på, at strategien hos au2parts har, på området for værkstedstilbehør og indretning af værkstedet, været at samle flere produktområder til én leverandør.

- Det var derfor naturligt at vælge Stenhøj DK, som er kendt for sin produktion af lifte og kompressorer af høj kvalitet, men deres sortiment har vokset sig meget bredere de senere år. I dag er firmaet klar til at møde stort set ethvert behov et moderne værksted måtte have.

Indkøbschef hos au2parts Carsten Randrup supplerer:

- Produktprogrammet hos Stenhøj DK er i dag så bredt, at de kan dække ethvert værkstedsbehov og niveau, og vi har derfor valgt at opsige samarbejdet med øvrige leverandører på området.

Åbent hus

Direktør for Stenhøj DK, Søren Olesen, glæder sig også over den nye aftale.

- Vi har gennemgået en forrygende udvikling de seneste år, hvor vi har udvidet vores produktprogram således, at vi kan dække værkstedernes behov og tilbyde gode løsninger i forskellige niveauer. Samarbejdet med au2parts har igennem de seneste år udviklet sig meget positivt, og vi finder det derfor meget naturligt, at vi indleder et endnu tættere samarbejde på nogle områder. Et værksted i dag har brug for et effektivt workflow herunder at råde over de rette værktøjer til de opgaver, der skal løses, og i det hele taget skal samspillet på værkstedet være i top. Så det er ikke nok kun at se på produkterne, siger han og fortsætter:

- Hele værkstedet skal vurderes i en sammenhæng, og det kræver erfaring, viden og et skarpt produktkendskab for at kunne give kunden den bedste rådgivning og inspiration til at træffe den rigtige beslutning på et nuanceret grundlag. Rådgivning er derfor et vigtigt element, når der skal tages væsentlige beslutninger om nyt udstyr, og derfor har vi prioriteret denne del højt.

Søren Olesen oplyser, at Stenhøj DK har et stort showroom i Barrit ved Juelsminde, hvor dørene er åbnet for, at potentielle kunder kan komme på besøg og få præsenteret produkterne sammen med en dybdegående dialog om ønsker, prioritering, fysiske rammer og en lang række andre emner, der følger med, når et værksted skal indrettes fra ny, udvides eller effektiviseres.

Messe aflyst

- Vi har jo desværre været nødsaget til at udsætte au2messen til efteråret 2021 som følge af Corona. Derved er det en kærkommen mulighed at kunne invitere kunder til de fine faciliteter hos Stenhøj DK, så der trods alt er mulighed for at se det brede produktprogram hos Stenhøj DK. Selvfølgelig med alle gældende retningslinjer i henhold til COVID-19, siger Niels Skak.

I den kommende tid deltager alle au2parts kundeansvarlige på kick-off møder hos Stenhøj DK, hvor programmet blandt andet består i en grundig gennemgang af det nye samarbejde. Møderne foregår i mindre grupper grundet Corona, men det giver blot muligheden for intensive kurser, hvor der er mulighed for en tæt dialog mellem de kundeansvarlige og teamet hos Stenhøj DK.

Fortsætter med andre grossister

Stenhøjs samarbejde med au2parts betyder, at visse dele af deres produktprogram kun forhandles via au2parts. Det gælder produktprogram fra Corghi samt lifte, dækskiftere og afbalanceringsmaskiner fra Dunlop. det oplyser marketingansvarlig Rikke Korsgaard:
- Vi sælger derfor fortsat vores øvrige produktprogram såsom eks. AUTOPSTENHOJ lifte og Stenhøj kompressorer via øvrige forhandlere. Dette setup giver os et langt tættere samarbejde med au2parts – på samme vis som man ser flere andre steder i branchen. Eks. sælger Flex1one Ravaglioli ekslusivt gennem FTZ.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078