23948sdkhjf

VW-topchef på køretur med Musk - afviser flirt med konkurrenten

Teslas topchef, Elon Musk, har været på besøg hos Volkswagens ditto, Herbert Diess, og sparke dæk og teste hinandens biler.

Det har sat gang i rygtebørsen, at Volkswagens øverstkommanderende, Herbert Diess, mandag delte en selfie med Teslas topchef, Elon Musk på LinkedIn.

I en forudgående video ser man, hvordan de to bilbosser fræser rundt i en af Volkswagens nye ID.3-elbiler på en regnvåd landingsbane i Braunschweig i forbindelse med Elon Musks besøg sidste uge.

Til Musks konstatering af Volkswagens sløvere omdrejningsmoment ved højere hastigheder, kommenterer Diess tørt: 

"Tak for besøget, Elon! Håber du kan lide videoen. Det var dejligt at køre ID.3 med dig! Du var bare ret kritisk med det tilgængelige drejningsmoment ved højere hastighed. Jeg sagde til dig: ”Ja, vi er på landingsbanen - men der er ikke grund til take-off, det er ikke en sportsvogn."

I samme anledning har VW-chefen taget en tur i Teslas Model Y og giver følgende feedback:

"Selvfølgelig testede jeg også en Tesla Model Y - med min kollega Frank Welsch. Denne bil er for os på mange måder (ikke alle!) et forbillede: brugeroplevelse, opdaterbarhed, kørefunktioner, ydeevne i toppen af ​​seriemodeller, opladningsnetværk, rækkevidde. Stor fordel: Model Y blev/er tænkt som en elbil - ligesom ID.3. Mange af vores konkurrenter bruger stadig deres ICE-platforme. Resultatet: De får ikke de bedste elbiler."

Trods den oplagte bromance mellem de to understreger Herbert Diess, at der ikke ligger mere i det end som så.

"For at gøre det helt klart: Vi tog bare en køretur i ID.3'en og havde en god snak - der er ingen aftale/samarbejde på trapperne," skriver han på LinkedIn

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125