23948sdkhjf

Dekra vokser til 35 synshaller

Senest har Dekra Bilsyn overtaget Brønderslev Bilsyn.

UDVIDELSE Dekra Bilsyn overtog pr. 1. september Brønderslev Bilsyn, og udvidede hermed etableringen i Nordjylland, hvor tyskejede Dekra Bilsyn i forvejen er repræsenteret i Aalborg, Frederikshavn, Sæby og Thisted.

Indehaver Jens Winther Olsen åbnede Brønderslev Bilsyn i 2006 og har siden da drevet synshallen alene. Han ser frem til at blive en del af Dekra Bilsyn og til at få nogle at sparre med.- Jeg glæder mig til at blive en del af Dekra Bilsyn og til at få nogle gode sparringspartnere. Som en del af virksomheden får jeg bedre mulighed for at følge med udviklingen i synsbranchen og kan dermed stå stærkere. Jeg ser frem til, at vi sammen kan fortsætte synshallens positive udvikling og fremtidssikre den, siger Jens Winther Olsen ifølge i pressemeddelelse.

Et godt match
Ifølge direktør i Dekra Bilsyn, Githa Nørbæk, er overtagelsen af Brønderslev Bilsyn et naturligt led i den videre ekspansion i Jylland.

- Jens Winther Olsens forretning passer perfekt ind i vores værdisæt og DNA. Det er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret synshal, der vægter vejledning og god kundeservice rigtig højt, siger hun.

Med overtagelsen af synshallen i Brønderslev har Dekra Bilsyn nu 35 synshaller på landsplan.

Kunderne kommer ikke til at mærke de store forandringer i synshallen. Jens Winther Olsen fortsætter den daglige drift af synshallen. Åbningstider og priser er ligeledes uændret. Det er derfor kun logo, skilte og arbejdstøj, der vil være nyt for kunderne i synshallen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.281