23948sdkhjf

Intelligent app styrer maler-anlægget

Ventherm har udviklet en app som styringsredskab med mange funktioner, der skal knytte virksomhed og kunder tættere sammen.

UDVIKLING På den nu aflyste PaintExpo messe i Tyskland var det planen, at Ventherm A/S skulle lancere sin nye app, der er et unikt styringsværktøj til maleanlæg, ifølge producenten. App’en er nu færdig og rulles ud til kunder og samarbejdspartnere i en række forskellige lande.

Firmaets app giver kunderne adgang til at overvåge og betjene deres maleanlæg via  smartphone, forudsat at kunden har version 2020 af Ventherms styring. Adgangen gælder både for operatører, ledelse og øvrige, der kan have interesse i at følge driften af maleanlægget.

Samme funktionalitet er også tilgængelig via PC, hvilket giver den ekstra fordel, at Ventherm altid kan yde hurtig og billig online service og support til kunderne, uanset geografisk placering.

Beregner og dimensionerer

Herudover indeholder app’en blandt andet en beregner-funktion, der er et dimensioneringsværktøj til maleanlæg. Denne funktion kan anvendes af forhandlere, kunder og andre interessenter, der formentlig ikke selv kender reglerne for maleanlæg. Endelig indeholder app’en brochuremateriale og anden information om Ventherm og virksomheden produkter.

- Vi er meget glade og stolte over dette nye produkt, som vi håber, at kunderne bliver glade for. Vi har i hvert tilfælde modtaget meget positive tilkendegivelser fra vores testkunder, siger Rune Lund fra Ventherm A/S og fortsætter:

- Målet med App’en er blandt andet at knytte os tættere sammen med vores kunder, således at kunderne oplever, at driften af deres maleanlæg fungerer optimalt, og at der bliver taget hånd om service og vedligeholdelse med mere, før eventuelle problemer opstår. Herudover håber vi, at kunderne vil få en helt anden og mere positiv brugeroplevelse omkring deres maleanlæg.

App’en er tilgængelig for både iOS og Android, ligesom app’en foreløbig er tilgængelig på fire forskellige sprog, herunder engelsk og tysk.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.177