23948sdkhjf

Seat-ejere pønser på bil nr. 2

Voxmeter har i denne uge undersøgt, hvilke bilejere, der er overvejer at anskaffe sig en ekstra bil, Især ét bilmærke skiller sig ud.

UGENS TAL Antallet af husstande med rådighed over flere biler var ved årsskiftet 2018/2019 på 525.400 mod 377.900 for 10 år siden. Det svarer til, at 17,2 procent af alle husstande råder over flere biler. Det viser tale fra Danmarks statistik.

Dykker man yderligere ned i tallene fra Voxmeters CEMS Cars database, kan man blive klogere på, hvilke bilejere, der er mest tilbøjelig til at ønske sig bil nr. 2.

Her er det bemærkelsesværdigt, at Seat-ejere med afstand er dem, der i højest grad drømmer om bil nr. to. Over 10 procent svarer, at de kraftigt overvejer endnu en bil i hustanden.

Samtlige øvrige mærker ligger under fire procent.

I bund ligger Skoda, hvor der faktisk - taget den statistiske usikkerhed i betragtning - er nul ejere, der overvejer en ekstra bil.

Voxmeter har tidligere undersøgt, at flest familier på Sjælland og i Jylland har mere end en bil i husstanden, mens kun hver femte i København har mere end én bil.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094