23948sdkhjf

Skorstensgaard køber Tilst-værksted

Skorstensgaard-koncernen åbner til oktober sit autoværksted nr. 26. Investeringen i Anelyst Autoteknik ApS i Tilst er Skorstensgaards hidtil største opkøb.

KÆDE Skorstensgaard fortsætter oprustningen på værkstedsfronten. Fra oktober overgår Anelyst Autoteknik ApS til Skorstensgaard-kæden, efter at Anelyst-ejer Jann Lund har valgt at sælge værkstedet til Anders og Martin Skorstensgaard.

- Det er et særdeles velrenommeret og veldrevet forretning, der som Skorstensgaard-værksted fremover vil supplere de eksisterende afdelinger i Viby og Egå og servicere de aarhusianske bilejere, oplyser de to brødre i en pressemeddelelse.

Speed på ekspansionen

Adm. direktør i Skorstensgaard-kæden Anders Skorstensgaard ser udvidelsen med Anelyst Autoteknik som et vigtigt skridt i Skorstensgaards fortsatte vækst.

- Selv om hele branchen er mærket af Corona-krisen, så holder vi fuld speed på ekspansionen i Skorstensgaard. Anelyst markerer vores hidtil største opkøb, og vi fortsætter vækstplanerne uden slinger. Jann Lund har i mange år drevet et godt, lokalt værksted med højt serviceniveau og god kundetilfredshed, så Anelyst er et stærkt match, og vi byder dem i den grad velkommen til Skorstensgaard-familien, siger Anders Skorstensgaard.

Skorstensgaard-kæden er gået fra en til 25 afdelinger på ti år. Med tilføjelsen af Anelyst kommer yderligere 15 medarbejdere til at kæmpe for lavere værkstedsregninger til de danske bilejere med priser der er op til 40 procent billigere end mærkeværkstederne, når Skorstensgaard overtager værkstedsaktiviteterne på de 1200 kvadratmeter i Tilst, oplyser kæden.

Kendte ansigter i afdelingen

Jann Lund har drevet Anelyst Autoteknik siden 2005 og har gennem årene opbygget et solidt kundegrundlag, hvor det især er medarbejdernes udvikling og trivsel og muligheden for at hjælpe unge mennesker, der har betyder meget for Jann Lund. Mens han selv udtræder af virksomheden, fortsætter værkfører Jimmy Dothkjær i afdelingen som hidtil.

Jimmy Dothkjær er et kendt ansigt blandt kunderne, da han har været med næsten helt fra begyndelsen, og han har ifølge pressemeddelelsen store forventninger til at blive en del af Danmarks hastigst voksende værkstedskæde.

- Jeg glæder mig til næste skridt for værkstedet og til de synlige forvandlinger i de kommende måneder. Nu ser jeg frem til for alvor at stifte bekendtskab med Skorstensgaards koncept og de mange dygtige kolleger, siger Jimmy Dothkjær.

Nye farver og akademi

Blandt de første forandringer, der vil møde kunderne i Tilst, bliver en overgang fra de nuværende kulører til Skorstensgaard karakteristiske mørkeblå og røde farver.

Samtidig bliver medarbejderne gennem Skorstensgaards onbording og akademi trænet intensivt i de processer og arbejdsgange, som binder Skorstensgaard-kæden sammen.

Fortsætter med Dinitrol

Stifter Jann Lund glæder sig til at følge Skorstensgaard Tilst fra sidelinjen:

- Vi har i al beskedenhed skabt et godt ry i lokalområdet gennem mange år og er kendt for god service og høj kvalitet. Det bevarer værkstedet sammen med lokalkendskabet, men ved at blive en del af en større kæde med et stærkt fagligt fællesskab på tværs af afdelinger kan værkstedet fremover tilbyde endnu mere til de kunder, som er kommet her i mange år, siger Jann Lund, der i fremtiden vil koncentrere sig om aktiviteterne i sit undervognscenter, hvor han har indgået et strategisk samarbejde med Dinitrol som skal være med til at sætte skub i udviklingen af undervogncentret i samme grad som værkstedet.

Anelyst Autoteknik Aps overgår til Skorstensgaard-kæden den 1. oktober.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094