23948sdkhjf

Nye EGR-løsninger til problembiler

Triscan har fået vareprogram med EGR-ventiler og -kølere til biler fra Ford, VAG og Mercedes med kendte motorproblemer.

RESERVEDELE De fleste bilmodeller trækkes med et eller flere kendte problemer. Men det kan der gøres noget ved.

Leverandøren Triscan fanger disse problembiler og sætter i system at få varer hjem, der kan bruges som erstatningsreservedele - ofte bedre end de originale reservedele.

Et ikke ualmindeligt problem på mange af Fords modeller med 1.8 TDCi motorer, produceret i årene 2002-2015, er, at flexrørsforbindelsen mellem EGR-ventilen og EGR-køleren går i stykker.

Udskiftningen er ukompliceret, men kræver samtidig udskiftning af både pakninger og rør-clamp - og hver del har sit eget varenummer. For at gøre indkøbet langt enklere for både grossister og værksteder har Triscan udviklet to repsæt til sit program - 8811 16000 og 8811 16001 - som indeholder alle nødvendige dele.

Til Triscans omfattende program af EGR-ventiler og EGR-kølere har leverandøren nu også tilføjet et program af EGR-rør til specielt biler fra VAG og Mercedes. Det er ikke ualmindeligt, at forbindelsesrøret mellem EGR-ventilen og EGR-køleren revner eller knækker. Triscan har derfor lanceret et program af EGR-rør til de berørte bilmodeller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125