23948sdkhjf

Semler indgår aftale med forsikringsselskab

Alm. Brand skal fra marts 2021 levere bilforsikringer via Semler Finans.

BILFORSIKRINGER Alm. Brand indgår et eksklusivt partnerskab med Volkswagen Semler Finans Danmark om distribution af bilforsikringer via Danmarks største bilimportørs forhandlernetværk. Det skriver forsikringsselskabet i en pressemeddelelse.

Det nye partnerskab åbner yderligere en salgskanal af bilforsikringer og skaber dermed øget vækst for Alm. Brand. Forventningen er, at Alm. Brand fremover i stigende grad vil arbejde sammen med partnere om fremtidens distributionskanaler og digitale produkter inden for bank, forsikring og pension.

- Med denne aftale tager vi hul på et helt nyt distributionspartnerskab, som vil styrke vores position i markedet. Partnerskabet er et markant supplement til den eksisterende forretning med en ny salgskanal som led i en offensiv partnerstrategi, der skal skabe ny vækst, siger Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør i Alm. Brand.

Semler Finans

Volkswagen Semler Finans Denmark A/S er stiftet af Semler  sammen med Volkswagen Financial Services A.G. 

Det nye finansieringsselskab går i luften til marts 2021 med en bred kam af finansielle tilbud til både kunder og forhandlere i Danmark, herunder privatleasing, købekontrakter og erhvervsleasingaftaler.


I kraft af et tæt samarbejde og integration mellem selskabernes digitale løsninger får kunderne mulighed for at købe en samlet pakke inklusiv forsikring, når de køber eller leaser en bil, og de får let ved at anmelde skader og finde et værksted.

- Kunderne får en helt ny oplevelse, idet vi udvikler integrerede digitale løsninger sammen i et tæt partnerskab. Her gør teknologien for alvor en forskel, når vi kan bidrage til hinandens økosystemer til glæde for kunderne. I vores øjne er det fremtiden - både, når det gælder udvikling af endnu bedre kundeløsninger og fremtidige salgskanaler, siger Kristian Hjort-Madsen, koncerndirektør for Forretningsudvikling & Digitalisering i Alm. Brand.

Sate-of-the-art-løsninger

For Volkswagen Semler Finans Danmark er målet at blive landets førende finansierings- og leasingselskab, som tilbyder state-of-the-art-løsninger til kunderne.

- Det er vigtigt for os at have en partner, der kan operere i nu’et og servicere kunderne på den bedst tænkelige måde, men også har en størrelse, der kan støtte os i den fremtidige transformation og udvikling. Vi er glade for at have fundet sådan en partner i Alm. Brand, siger Rene Sterregaard, Managing Director i Volkswagen Semler Finans Danmark.

De fælles udviklingsaktiviteter mellem Alm. Brand og Volkswagen Semler Finans er allerede sat i værk, og fra marts næste år vil forsikringer leveret af Alm. Brand indgå i de respektive bilmærkers kundeuniverser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109