23948sdkhjf

Magnus Boman stopper som direktør for Volvo Car Denmark

Efter syv år som dansk direktør for Volvo skifter Magnus Boman til et job som topchef for Volvo Cars i Tyrkiet.

Ved månedens udgang takker Magnus Boman af som adm. direktør for Volvo Car Denmark efter syv år på posten. I stedet skal han stå i spidsen for Volvo Cars i Tyrkiet. Det oplyser Volvo i en pressemeddelelse.

- På vegne af Volvo Car Denmark ønsker vi at takke Boman for hans entusiasme og stærke lederskab gennem de sidste syv år. Han har på professionel vis ledet organisationen i den helt rigtige retning, hvilket har taget virksomheden til nye højder, siger Jeanette Clausen, HR-direktør i Volvo Car Denmark, i pressemeddelelsen.

- Jeg er meget taknemmelig for at have været med på denne spændende rejse sammen med resten af teamet i Volvo Car Denmark. Jeg ønsker hele mit team alt det bedste for fremtiden, og jeg er sikker på, at den stærke position, vi sammen har opnået for Volvo Cars i Danmark, vil fortsætte i tiden fremover. Jeg glæder mig til de nye udfordringer, der venter, når jeg sammen med min kone skal flytte til Tyrkiet og tage hul på næste kapitel i vores liv, udtaler Magnus Boman.

Stillingen som administrerende direktør vil blive besat internt, og Volvo Car Denmark vil snarest muligt melde ud omkring Bomans afløser på posten, oplyser Volvo.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093