23948sdkhjf

Dødsfald: Uventet farvel til daglig leder af bilhus

Den daglige leder af Ove Jensen Biler i Helsinge er pludselig død – ejer sender mindeord over den vellidte medarbejder Lars Haaning

Det er med stor sorg, at Lars Haaning, som var daglige leder af vores Helsinge afdeling, pludselig er gået bort i en al for tidlig alder, skriver Ove og Katrin Jensen, som er indehavere af Ove Jensen Biler i Helsinge og Hillerød.

- Vi må tage afsked med et dejligt menneske, der både som kollega og leder, var ærlig, åben og engageret, levende og nærværende person.

Lars Haaning var oprindeligt udlært reservedelsekspedient hos Tage Hansen Automobiler Toyota i Allerød og blev ansat for 22 år siden hos Ove Larsen. Derfor var han allerede med fra start i 1998 ved Toyota i Helsingør som reservedelschef.

- Da vi skulle starte Citroën i Helsinge i 2004, var Lars der til at tage det fulde ansvar om Helsinge-afdelingen, både reservedele og værksted som eftermarkedschef, og han har igennem alle årene altid været omdrejningspunktet for forretningen.

- Lars har ansvarsfuldt ledet afdelingen og opbygget en unik kundeloyalitet. Hos Lars havde kunden altid førsteprioritet, og de har altid været meget glade for ham og hans måde at være på. Når nye udfordringer meldte sig, tog Lars altid udfordringerne op med et åbent sind og gåpåmod.

Læs også: Motorsportslegenden Sir Stirling Moss er død - han blev 90 år

- Lars har altid været meget afholdt blandt alle kollegaer, både Helsinge og Hillerød, og vil blive savnet. Vores tanker går til Larsés hustru og familie i denne svære tid.

- Tak kære Lars for den du var, det du gjorde, det du gav – æret være dit minde.

Lars Haaning blev 53 år.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078