23948sdkhjf

Autohuset Vestergaard klar med digital korttidsleasing

Bilforhandleren Autohuset Vestergaard lancerer den digitale løsning VestergaardGO, som skal sikre bilhusets 12 bilmærker en platform med et stort udvalg af personbiler i alle prisklasser.

MOBILITET Leasing i helt ned til fire måneder, masser af modeller og selvbetjening hjemme fra sofaen - i en 100 pct. digital løsning. Det er modellen for Autohuset Vestergaards nye platform for kortidsleasing, VestergaardGO, der netop er gået i luften, med priser fra ca. 3.500 kr. pr. måned, for en bil på korttidsleasing. Det skriver bilhuset i en pressemeddelelse.

- Kundernes behov ændrer sig hele tiden, og hos Autohuset Vestergaard ønsker vi at følge med den udvikling. Derfor har vi skabt VestergaardGO, der giver kunderne mulighed for at lease bil i kort tid på en 100 pct. digital platform og med en gennemsigtighed, som ikke ses andre steder i markedet,« forklarer Jesper Søgård, der er kommunikations- og marketingchef i Autohuset Vestergaard.

Autohuset Vestergaard oplyser, at at alt er inkluderet i konceptet:.

”Væk er uigennemskuelige kontrakter og alt for meget af “det med småt”. Det eneste, kunden skal tænke på, er at huske brændstof,” hedder det i pressemeddelelsen.

Corona har gjort os digitale

- Alt bliver mere og mere digitalt, og coronakrisen har kun forstærket den bevægelse, så vi er stolte over at kunne præsentere den måske mest moderne løsning inden for leasing. Samtidig er det en hjørnesten i Autohuset Vestergaard, at det er “mennesker der handler med mennesker”, så det er vigtigt at understrege, at der bag den digitale løsning sidder rigtige mennesker med en dyb passion for biler, der sikrer, at vi hele tiden tilbyder kunderne de helt rigtige biler til de rigtige priser, siger Jesper Søgård.

Bredt udvalg af bilbrands

- Autohuset Vestergaard er forhandler af 12 forskellige bilbrands og dermed kan VestergaardGO præsentere det bredeste udvalg af biler – fra de bedste muligheder i miniklassen og til direktørbilen – og det kommer forbrugerne til gode, også når det gælder prisen: Kort fortalt så er det VestergaardGO’s ambition at tilbyde de bedste vilkår i markedet, forklarer adm. direktør hos Autohuset Vestergaard, Jesper Wang Hansen.

VestergaardGO har indgået et samarbejde med FDM om at tjekke bilen ved aflevering, så kunden er sikret en uvildig gennemgang af bilen.

- Vi har altid bygget vores forretning på ordentlighed og troværdighed, og derfor giver det mening at arbejde sammen med FDM, som er en mangeårig aktør for de danske bilister, siger adm. direktør hos Autohuset Vestergaard, Jesper Wang Hansen.

korttidsleasing hos VestergaardGO

Fire til seks måneders bindingsperiode

Mulighed for at have forskellige biler i løbet af året

Ingen udbetaling - kun depositum

Alt inkluderet - vægtafgift, grøn afgift og forsikring

Præcis samme vilkår som privatleasing

Autohuset Vestergaard A/S, Personvogne er beliggende i Trekantområdet, på Fyn og i Nordsjælland og har 11 afdelinger med salg af 12 forskellige personbilbrands på tværs af Danmark.

Der beskæftiges mere end 500 medarbejdere, der i 2019 solgte mere end 19.000 nye og brugte person- og varebiler.

Selskabet indgår i Autohuset Vestergaard koncernen, der er grundlagt i 1983 af hovedaktionær Hans Vestergaard, som også omfatter aktiviteter inden for lastbiler, busser, leasing mv.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111