23948sdkhjf

Nyt motorsportsmagasin netter

107procent.dk er navnet på Danmarks nye motorsportsmagasin, opkaldt efter én af Formel 1’s kvalifikationsregler.

Nyt online motorsportsmagasin med store ambitioner

107procent.dk er navnet på Danmarks nye motorsportsmagasin, opkaldt efter én af Formel 1’s kvalifikationsregler.

107 procent-reglen

107%-reglen er en regulering, der eksisterer i Formel 1-motorsport i kvalifikationsrunderne. I den første fase af kvalifikationen vil alle deltagere, der ikke formår at køre en tid inden for 107 procent af den hurtigste banetid i første kvalifikationsrunde blive udelukket fra videre deltagelse.

Magasinet, som findes online på hjemmesiden af samme navn, har ambitioner om at være mere end blot gengivelser af pressemeddelelser og en lind strøm af nyheder.

- På 107procent.dk finder vi de gode historier fra motorsportens verden frem og undersøger nye og anderledes perspektiver. Der er læsestof for enhver smag og med artikler om profiler som Jan Magnussen, Christina Nielsen og Michelle Gatting på vej, er der al mulig grund til at holde et vågent øje med siden, siger den ene af stifterne Emma Steensen.

Indholdet produceres af journalist Emma Steensen og fotograf Jokum Tord Larsen, som begge drives af en passion for motorsport og en faglig stolthed.

- Spændende indhold fra forskellige grene af motorsporten ligger allerede online, akkompagneret af imponerende fotografier med masser af kant. Der vil løbende blive offentliggjort flere og flere artikler med dertilhørende billedmateriale og udviklingen kan følges på hjemmesiden www.107procent.dk og på facebook, siger hun.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127