23948sdkhjf

Det betaler sig at klippe ledningen

Ved at skifte kompressoren ud med batteridrevet elværktøj, kan autobranchen spare op mod 90 procent per kompressor. Værktøjet fra MILWAUKEE® styrker ikke bare økonomien på værkstedet men sikrer også bedre arbejdsmiljø og øger effektiviteten.

På autoværkstederne kan mekanikerne trygt vinke farvel til den støjende kompressor og de mange ledninger og luftslanger, der besværliggør det daglige arbejde. MILWAUKEE® har lanceret en stribe værktøjer som lynslibere, slagnøgler og loddekolber på batteri, der uden problemer kan levere mindst samme kraft, effektivitet og ydeevne som det konventionelle værktøj. I foråret lancerede MILWAUKEE ® den første batteridrevne lynsliber med samme kraft som maskiner på luft.

”En kompressor kan koste op mod 15.000 kr. Den skal vedligeholdes og have serviceeftersyn, så det kan løbe op i 20.000 kr. de første 12 måneder af en kompressors levetid. Kompressoren kan nu skiftes ud med vores M12 batterisystem, der er kompatibel med +85 maskiner” siger Henrik Lynggaard Nielsen, Nordic Trade Product Manager fra MILWAUKEE®, der i øvrigt er nomineret til Byggeriets Arbejdsmiljøpris for deres elværktøj.

Mere effektiv uden ledning

Modsat kompressoren holder elværktøjet kraften og kadencen uden pauser i al slags vejr, så mekanikerne ikke skal gå på kompromis med effektiviteten.

MILWAUKEE® har taget deres mangeårige erfaring og ekspertise med fra byggepladserne rundt om i verden med ind på autoværkstederne. Ved at skifte til batteri sikrer autobranchen ikke blot en høj ydeevne, øget mobilitet samt lettere arbejdsgange, men også et bedre arbejdsmiljø, fordi værktøjet skærmer mekanikerne mod støj, luftslanger og vibrationer, der kan give hvide fingre.

Udviklet i samarbejde med autobranchen

Præcist som i byggebranchen har MILWAUKEE® haft fokus på brugerdreven innovation i udviklingen af værktøjet.

”Vi produktudvikler sammen med mekanikerne, så vi ikke blot udvikler det værktøj, som branchen har brug for, men vi sikrer også, at arbejdsdagen bliver lettere for mekanikerne og arbejdsmiljøet bedre,” siger Henrik Lynggaard Nielsen.

Stort udvalg af værktøj

Den nyeste version af lynsliberen, der er 262 mm lang, kan bruge skiver med diameter op til ø50 mm og leveres med 6 og 8 mm spændehylser. Loddekolben har også fået klippet ledningen, og den 30 cm kompakte kolbe på batteri klarer opgaverne i værkstedet, og selv den digitale momentnøgle er batteridrevet. Herudover har MILWAUKEE ® markedets bredeste program af slagnøgler samt al det traditionelle værktøj til autoværkstedet og et stort udvalg i belysning.

MILWAUKEE®
MILWAUKEE® har udviklet den ultrastærke batteriplatform M12™ hvor op mod 85 forskellige stykker værktøj, kan tilkobles den samme type batteri.

www.milwaukee.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096