23948sdkhjf

Ny dato for konferencen Vores Autobranche

Den grønne omstilling - og hvordan kommer branchen videre efter coronakrisen er de to hovedemner på konferencen, der nu har fundet en ny dato, nemlig den 30. november 2020.

KONFERENCE Konferencen Vores Autobranche 2020 har fundet en ny dato, nemlig den 30. november i år.

- Coronakrisen har jo vendt op og ned på meget - også på hvornår vi afholder konferencen Vores Autobranche. Vi havde oprindeligt planlagt i foråret, hvilket selvfølgelig førte til udsættelse. Nu er en ny dato imidlertid på plads, altså 30. november, fortæller projektleder Martin Steen Hansen, Nordiske Medier Event.

- Flytningen skyldes jo ét, nemlig corinakrisen, der har skabt nye udfordringer, men også muligheder - ikke mindst for autobranchen. Derfor er det også naturligt, at vi supplerer det oprindelige program med emnet, videre efter coronakrisen.

- Derfor er der nu to hovedpunkter for konferencen - og dybest set to hovedpunkter, som måske vil vise sig begge at trække i samme retning, nemlig Den grønne omstilling som hele tiden planlagt og nu suppleret med videre efter corona.

Konferencen Vores Autobranche henvender sig til ejere, beslutningstagere samt top- og mellemledere i den samlede autobranche, siger Martin Steen Hasnen.

For at understrege, at konferencen således vil skabe det største overblik over udviklingsmuligheder arrangeres den i samarbejde med tre organisationer, der repræsenterer forskellige dele af branchen.

De tre er AutoBranchen Danmark, Dansk Bilbrancheråd og Bilbranchen under Dansk Industri.

VORES AUTOBRANCHE - FACTS

Videns- og netværkskonference over én dag for den samlede danske autobranche

Hovedemner: Den grønne omstilling plus efter corona

Dato: 30. november 2020

Sted: Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding

Samarbejdspartnere: Konferencen holdes i samarbejde med:

• AutoBranchen Danmark

• Bilbranchen DI

• Dansk Bilbranche Råd

Mere information: www.motormagasinet.dk/voresautobranche

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141