23948sdkhjf

Ny direktør for Dansk Bilglas

Peter Stig Christensen har sat sig i chefstolen.

AUTOGLAS Efter fire år som adm. direktør for Dansk Bilglas stoppede Thomas Harbo tilbage i februar på posten, og fra maj har det nordjyske selskab fået ny direktør.

Peter Stig Christensen, 54 år og bosiddende i Dronninglund, er således tiltrådt som adm. direktør hos Dansk Bilglas A/S primo maj.

Peter Stig Christensen har en MBA fra Aalborg Universitet, 17 års erfaring som ejerleder, og har de seneste ni år arbejdet med managementopgaver i ind- og udland.

Værksteder og mobilt
- Der er tale om en interim-stilling, hvor opgaven er at fortsætte den spændende forandringsproces, som allerede er sat i gang under den tidligere direktør, og hvor fokus er, at finde den rette kombination mellem fysiske værksteder og mobile enheder, så hensynet til tilgængelighed for kunderne og de krav som mange nyere biler stiller til eksempelvis kalibrering efter rudeskift, kan imødekommes, forklarer Peter Stig Christensen til Motor-magasinet.

Snart 23 afdelinger
Dansk Bilglas har danske rødder, og en historie der går helt tilbage til 1964.

Selskabet har i dag 92 medarbejdere, der via 22 fysiske værksteder og knap 40 mobile enheder dækker hele Danmark.

De 22 værksteder bliver i øvrigt snart til 23, da Dansk Bilglas om kort tid genåbner afdelingen ved hovedkontoret i Nørresundby.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188