23948sdkhjf

Dinitrol: Godt at TI går til rust-biddet

VKO-R holder rustbeskyttelses-branchen til ilden og øger fokus og kvalitet, mener rustbeskyttelseskæden Dinitrol, der er med i kontrolordningen.

OPBAKNING Alle 65 Dinitrol-sprøjtecentre i landet er med i VKO-R stikprøvekontrollen, og Corrpro A/S, der står bag Dinitrol-kæden, sørger for omfattende uddannelse af sprøjte-operatørerne. Det finder teknisk chef hos Corrpro A/S Dinitrol, Mogens Vestergaard Hansen, vigtigt.

- Vi var i Dinitrol med til at starte VKO-R kontrollen for 23 år siden. Ordningen er blevet strammet med flere uanmeldte kontroller og er den eneste ordning, der kan ekskludere for ringe sprøjtecentre - det er fint, at Teknologisk Institut går til biddet, siger Mogens Vestergaard Hansen. Han understreger, at ingen Dinitrol-centre nogensinde er blevet ekskluderet på grund af for ringe arbejde, men at der er uddelt et par "gule kort" for mange år siden, hvor der blev rettet op på mindre fejl.

- Vi finder det vigtigt at være med i VKO-R og har tilmeldt alle vores sprøjtecentre for også at kunne være klar i vores kommunikation udadtil til kunderne. Frivillighed omkring kontrol er forvirrende. På vores årlige landsmøde belønner vi blandt andet centrene for godt arbejde og nul fejl.

- Nedgangen i kvaliteten i år berører ikke Dinitrol i VKO-R kontrollen, der har fået flere nye mærker og centre i ordningen. Men vi kan også mærke pris- og tidspresset i markedet samt øgede krav om af- og påmontering af dele for at kunne sprøjte korrekt, siger Mogens Vestergaard Hansen.

Dinitrol samarbejder med Tradium og Autocollege om uddannelse, og Mogens Vestergaard Hansen forestår også selv undervisning i blandt andet hensyntagen til bilernes vigtige elektronik - herunder at airbag-sensorer ikke tåler sprøjtning.

Mogens Vestergaard Hansen finder det vigtigt, at kunder selv kan tilmelde sig at få sprøjtede biler kontrolleret via Teknologisk Instituts hjemmeside, hvilket også gælder for autobranchen med forhandlerbiler, der sælges med sprøjtning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173