23948sdkhjf

Mænd kan ikke få dem store nok

Tendensen er klar, når det handler om den lille forskel mellem mænd og kvinder, når det gælder deres ønske om en ny bil.

UGENS TAL Voxmeter har i denne uge dykket ned i kønsforskellene, når det gælder valg af ny bil. Og her er to tendenser helt åbenlyse; Kvinder vil have mindre biler - og er samtidig de mest ubeslutsomme. Mændene kan - måske ikke så overraskende - ikke få dem store nok.

Voxmeter har i analysen spurgt danskerne, hvilken størrelse der er den mest sandsynligt, at de vil vælge næste gang de skal købe eller lease bil? Og som det fremgår af grafen, er kvinderne i overtal, når det gælder mikro- og minibiler samt ved ikke. Kvinderne foretrækker endda både mikroer og minier fremfor SUV’er.

Ganske interessant er det, at når det gælder de faktiske køb, så er SUV’er i dag det mest solgt segment med en markedsandel i 2019 på 28,2 procent, mens de overhales af minier og mellemklassebiler i opinionsanalysen.

Det mest populære segment for begge køn er dog de mindre mellemklassebiler som Volkswagen Golf og Peugeot 308 samt de større i mellemklassen som Volkswagen Passat og Peugeot 508.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.312