23948sdkhjf

Ryds Bilglas tilknytter to jyske værksteder

Nye Ryds Bilglas værksteder hos Højland Biler i Thisted og på Mors.

VÆRKSTEDER Ryds Bilglas har startet to nye franchiseværksteder op sammen med Højland Biler.

- Det er med stor fornøjelse, at vi kan byde velkommen pr. 15. april til ny franchisepartner i Thisted, Nykøbing Mors og Hurup Thy, oplyser direktør Kenneth Waagenes fra Ryds Bilglas i Danmark.

Højland Biler er ejet af Kaj Højland, som frem til for et par år siden var Peugeot-forhandler, men som i dag fokuserer på nyere brugte biler - uden en importør over sig.

- Og det går godt. Det er en anden type forretning, hvor vi selv laver al markedsføring og selv køber biler op i udlandet i puljer. Til gengæld bestemmer vi alt selv, siger Kaj Højland til Motor-magasinet.

I næste uge offentliggør han i øvrigt et fint regnskab med et pænt overskud.

To blev til én

Tilbage i 1968 gik en drøm i opfyldelse for Højland Bilers nu afdøde stifter, Christian Højland. Den dag startede han Dragsbæk Auto, som senere er blevet til Højland Biler.

Det hele startede på Simonsbakke med et lille autoværksted, senere kom rustbeskyttelse og salg af autogas til.

Højland Biler og B.B. Biler, som i 2017 blev sammenlagt under èt navn: “Højland Biler", har tidligere været autoriseret Peugeot- og Hyundai-forhandler, men har nu valgt at skifte fokus til nyere brugte biler.

Firmaet er dog stadig autoriseret serviceværksted på Peugeot, Citroën og Hyundai samt CarPeople værksted (siden 2018) til øvrige bilmærker.

Tæt på kunderne

- I dag driver vi derfor en selvstændig og uafhængig bilforretning, hvor vi har et stort udvalg af nyere brugte biler i alle prisklasser. Har vi ikke bilen, som kunden ønsker, skaffer vi den gerne. Hos os er alle muligheder åbne, siger Kaj Højland.

- Højland Biler er en fusion mellem Højland Biler og B.B. Biler. Denne sammenlægning af to af Thys største bilhuse er blevet en realitet, da vi ønsker både nu og i fremtiden at kunne tilbyde vores kunder det største udvalg, den største ekspertise og den bedste service. Derfor har vi valgt at samle de bedste ting fra alle afdelinger i ét hus under ét navn, siger Kaj Højland og tilføjer:

- Hos Højland Biler ønsker vi at være tæt på vores kunder, derfor findes vi i både Thisted, Nykøbing Mors og Hurup Thy.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094