23948sdkhjf

Det betyder Hertz’s problemer for det danske marked

Hertz Danmarks CEO Martin Peick-Kristensen oplyser, at kunder i Norden påvirkes ikke af udviklingen i USA

CORONA Flere medier har igennem de seneste uger skrevet om at Hertz Global Holdings – den virksomhed som driver varemærkerne Hertz Corporation, Dollar og Thrifty - er hårdt ramt af coronapandemien. Spekulationer omkring en forestående ansøgning om den såkaldte Chapter 11, er ikke blevet kommenteret af virksomheden.

Chapter 11 indebærer en beskyttelse af virksomheden imod en konkurs, og er en juridisk mulighed i USA for at kunne gennemføre en rekonstruktion af virksomheden, skriver Hertz Danmark i en pressemeddelelse.

”Hertz’ forretningsmodel bygger på et stort franchisenetværk, hvilket medfører at for eksempel de nordiske Hertz virksomheder ikke påvirkes af en eventuel rekonstruktion i USA. I Danmark ejes franchiserettighederne af First Rent a Car Denmark A/S, som er et 100% ejet datterselskab af Volvo Cars. First Rent a Car Denmark A/S er en del af en nordisk gruppe,” hedder det i meddelelsen.

- Det er vigtigt at understrege at vores virksomhed i Danmark og resten af Norden ikke påvirkes af eventuelle hændelser, som måtte ske i USA. I Danmark kan vores kunder være trygge og fortsætte med at booke lejebil hos os. Vores franchiserettigheder påvirkes ikke af udviklingen i USA, og vores fokus er som tidligere at varetage vores kunder og medarbejdere på en god og sikker måde, siger Hertz Danmarks CEO Martin Peick-Kristensen. Han fortsætter:

- Det internationale rejsebehov er faldet dramatisk, som følge af coronaudviklingen, mens der ses tendenser til en stigende indenlandsk efterspørgsel, hvilket er positivt.

Artiklen er en del af temaet Corona og konsekvenserne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125