23948sdkhjf

FTZ-ansatte tilbage på skolebænken

Autogrossisten genoptager uddannelse af chauffører som et led i den gradvise genåbning af det danske samfund.

CORONA Allerede i denne og næste uge er der flere medarbejdere hos autogrossisten FTZ, der genoptager uddannelse, der opkvalificerer dem i deres arbejde som varebilschauffør. Uddannelsen bidrager til at varebilschauffører med den rette sikkerhedsmæssige faglighed, kan varetage deres hverdag på fire hjul.

I FTZ er man ikke i tvivl om, at medarbejderne selvfølgelig skal afsted på uddannelse nu, hvor det er muligt. Kim Aunsbak, HR Chef i FTZ fortæller:

- Ovenpå en tid hvor hverdagen har været alt andet end normal, er det enormt glædeligt, at vi igen kan genoptage uddannelse af vores medarbejdere. Udvikling og uddannelse af medarbejdere er noget vi prioriterer højt, og derfor er vi glade for atter at tilbyde medarbejdere uddannelse, så de har de bedste forudsætninger for at udføre deres arbejde sikkert og godt, siger han og tilføjer:

- Under hele COVID-19 krisen har vi haft et urokkeligt fokus på vores medarbejderes sundhed, og har fulgt myndighedernes anbefalinger og retningslinjer fra start - og gør det stadig. Derfor er det selvfølgelig også kun med afsæt i, at disse uddannelser tager de rette forbehold og følger myndighedernes anbefalinger, at vi føler os trygge ved at sende medarbejdere afsted.

Vækker optimisme

Regeringens udmelding om at genoptage denne type af uddannelse følger med dertilhørende retningslinjer herunder skærpede rengørings- og pladsforanstaltninger, så risikoen for smitte minimeres.

Ude i FTZ’s afdelinger vækker det også optimisme, at medarbejderne igen har mulighed for at dygtiggøre sig i deres arbejde:

- Vi fik meldingen mandag d. 20. april om, at det igen var muligt at sende medarbejdere på uddannelse, og vi har allerede medarbejdere, der skal afsted på mandag d. 27. april. For os er det vigtigt, at personalet udvikler sig og kan tilegne sig de rette kompetencer, og derfor bliver det prioriteret højt, selvom hverdagen er travl og krævende for tiden, fortæller afdelingsleder i FTZ Asnæs, Jørgen Jacobsen.

I de kommende uger vil der være stadig flere af FTZ’s medarbejdere, der tager uddannelse og kurser. Hertil forklarer FTZ’s vicedirektør Ronnie Maryon:

- Selvom meget ikke er som det plejer at være i denne tid, er én ting uændret – nemlig vores fokus på at give kunderne den bedste service i branchen. Det gør vi bl.a. ved at sikre os, at medarbejderne løbende uddannes, så de er bedst muligt kvalificeret til at udføre deres arbejde.”

Artiklen er en del af temaet Corona og konsekvenserne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125