23948sdkhjf

Falck udvider værkstedskoncept

Ny abonnementstjeneste fra Falck tilbyder sine kunder en mini-serviceaftale for et fast, månedligt beløb.

SERVICE Stenslag, hjulskift, syn og bilvask er nogle af de tjenester, der indgår i pakken Falck Køreglad.

Ifølge Anders Heine Hansen, Head of Product Management hos Falck vil mange bilejere undgå unødige bekymringer og har ikke altid har tid til at finde det bedste værksted, og som kan se en økonomiske gevinst i at få lavet alt ét sted.

Falck Køreglad

Abonnementet koster kr. 69 om måneden og inkluderer:

  • 10% rabat på værkstedet
  • Hjulskift sommer og vinter
  • Værkstedstjek
  • Reparation af stenslag
  • Periodisk bilsyn
  • Minitjek
  • En bilvask hver måned


- Hvis man ikke har tid til at tage sig af sin bil i en travl hverdag, så hjælper Køreglad. Her får bilister adgang til en masse nyttige services, der er med til at sikre, at bilen er sikker at køre i. Med Køreglad kan du få kontrolleret bilen og modtage tilbud, hvis der opdages fejl på bilen. Vi sørger for, at servicerne udføres af de bedste fagfolk på området, så man sparer tid og undgår unødige bekymringer, siger Anders Heine Hansen. Han fortsætter:

- Køreglad favner det meste og er et oplagt tilkøb, hvis man allerede har vejhjælp tilknyttet sin bil. For 69 kroner om måneden får man adgang til en masse services og fordele, der hurtigt er tjent hjem, sammenlignet med hvis man købte dem enkeltvist. Derudover tilbyder vi vores abonnenter hele to værkstedstjek årligt. Det øger sikkerheden og kan forebygge eventuelt større reparationer for mange bilister.

Service foregår hos en af Falcks over 300 bonusværksteder, som både omfatter såvel frie som mærkeværksteder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171