23948sdkhjf

Gratis biler til sundhedsberedskabet

Toyota tilbyder nu ansatte på hospitaler i Danmark gratis taxier gennem taxi-tjeneste DRIVR og hospitalerne gratis lånebiler i form af både hybridbiler og varebiler.

LÅNEBILER Sundhedsberedskabet på de danske hospitaler arbejder lige nu på ekstra højtryk som følge af spredningen af Covid-19 virus. Tiltag, der kan medvirke til at gøre hverdagen nemmere, står således i høj kurs hos det pressede personale.

Derfor tilbyder Toyota nu ansatte på hospitaler i Danmark gratis taxier gennem den app-baserede taxi-tjeneste DRIVR og hospitalerne gratis lånebiler i form af både hybridbiler og varebiler.

- Toyota har som virksomhed et ansvar for at bidrage til at mindske spredningen af virussen ved at følge myndighedernes anvisninger om i videst muligt omfang at arbejde hjemmefra, holde afstand og spritte af, siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.

Men vi ønsker også at bidrage aktivt med andre, nyttige tiltag, der kan lette hverdagen for sundhedsberedskabet på hospitalerne i den svære periode, fortæller Anders Tystrup.

Artiklen er en del af temaet Corona og konsekvenserne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187