23948sdkhjf

UGENS LEDER - ... om de første skridt efter corona

Vi tog års udvikling på få corona-uger. Nu gælder det om at omsætte ny viden og erfaring til næste skridt, opfordrer chefredaktør Flemming Haslund i ugens leder.

LEDER

VEL HAR INGEN endnu det endelige overblik over påskens bilsalg; forretninger, kæder og organisationer tæller og fintæller fortsat. Men de første forsigtige meldinger er, at det så symbolske påskesalg for de fleste holdt sig på benene.

OG ALLEREDE INDEN helligdagene fik vi flere meldinger om, at i hvert fald nogle værksteder ikke har så stor tilbagegang. Og da vi netop har passeret det nogle har kaldt for Store Genåbningsdag, er lyset for enden af corona-tunnelen for mange blevet lettere at få øje på.

DERFOR ER LIGE nu det helt rette tidspunkt at planlægge de første skridt efter corona. For her er jo tale om a new beginning med alle de muligheder, det nu skaber.

CORONA ER JO ubetrådt land, så vi ved jo dybest set ikke, hvad der sker, når Danmark og verden genåbner for alvor. Men jeg tør godt gætte på én klar tendens: Den grønne bølge fra før corona bliver endnu højere. Vi har midt i problemerne med virus set effekten af mindre CO2-udslip. Det vil dominere debatten efter corona og være med til at forme folks holdninger - og derefter deres købsmønstre. Det er en åbning for os i den firehjulede branche.

OG VIDERE AD samme spor. Der er jo en sammenhæng mellem grønne biler og den digitale verden: At se en elbil eller hybrid på nettet, at forelske sig i den, at få den præsenteret på nettet og betale den på nettet.

OG DET TILSVARENDE i næste trin: At blive mindet om service på nettet, at finde det rette værksted på nettet, at bestille service og betale for det på nettet.

ALT DETTE VAR for en god måned siden et eller andet stykke ude i fremtiden. Men corona tvang os til ikke bare at tænke i disse baner, men til at handle sådan. Vi tog års udvikling på uger. Nu gælder det om at omsætte ny viden og erfaring til næste skridt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173