23948sdkhjf

Stor opbakning til håndsrækning

Der er stadig plads til flere på den nye uddannelse, Bilrådgiver 2.0, oplyser Johnny Nedergaard. Mads Trapp har tilmeldt sig.

KURSER Under overskriften "Håndsrækning til fyrede bilsælgere" omtalte motormagasinet.dk den 3. april et nyt uddannelses udspil fra Jesper Ratza fra Autoproff og Johnny Nedergaard fra Mommark Handelskostskole og Kompetencecenter. Hold dig i form under hjemsendelse eller fyring her under coronakrisen, opfordrede de to sammen med flere aktører i autobranchen. Og uddannelsen Bilrådgiver 2.0 er deres lyn-udspil.

Her efter påske har der været stor opbakning til og interesse for den nye uddannelse.

- Det er rost af alle i branchen, og nyheden er blevet delt rigtig mange gange på linkedIn, fortæller Johnny Nedergaard den 14. april til Motor-magasinet.

- Der er pt 14 deltagere, og der er stadig plads til flere. Vi regner med, at der kommer en del i flere i løbet af uge 16. Påskeferien har nok bevirket, at mange har været lidt afventende. Jeg har sågar fået tilkendegivelser fra sælgere, som ikke er hjemsendt, men gerne vil investere én dag i ugen på kursus, siger han og tilføjer:
- Det er således ikke kun er for hjemsendte eller fyrede, men også for aktive bilsælgere som kan afsætte en dag i ugen. Der er lønrefusion til disse også, hvis de er i målgruppen, hvilket langt de fleste er.

Frist 18. april

Fristen for tilmelding er søndag den 18. april.

- Vi har fået opbakning fra alle kanter, og flere har tilbudt at hjælpe. Senest har bilstatistik.dk indgået et samarbejde med hensyn til undervisning i deres database. Lige nu er flere bilforhandlere i gang med at informere deres medarbejdere og tilbyde dem denne mulighed. Vi forventer en større tilstrømning af deltagere sidst på ugen, oplyser Johnny Nedergaard.

Mads Trapp holder sig i form

Bilrådgiver Mads Trapp er ramt af coronakrisen. I stedet for at sætte sig hen i et hjørne og vente på bedre tider, har han valgt at “holde sig i form” Derfor er han en af de mange, der meldt sig til det fælles tiltag: Bilrådgiver 2.0.

Som han selv siger: "Jeg kan jo lige så godt bruge tiden på at dygtiggøre mig til fremtiden - og mon ikke det blir en anderledes måde at sælge biler på?"

- Vil du sammen med Mads på det første hold, er der stadig få ledige pladser, siger Johnny Nedergaard.

Artiklen er en del af temaet Corona og konsekvenserne.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109