23948sdkhjf

Bilsalget i helligdagene: En fornuftig påske

- Der blev solgt rigtigt mange biler fra Skærtorsdag til og med Anden Påskedag, siger Jan Lang, markedsanalytiker på bilbasen.dk.

BILSALG PÅSKEN 2020  Af alle skarpe hjørner i bilsalgs-sæsonen er påsken for mange den vigtigste. I skyggen af corona blev netop påsken 2020 så afgørende – ville bilsalget fortsat være bremset om ikke helt op, så i hvert fald næsten helt op. Eller ville påske måske antyde bedre tider.

Ifølge markedsanalytiker Jan Lang, eBay, der drifter bilbasen.dk, giver påsken et håb.

- Alt i alt, en fornuftig påske, konkluderer Jan Lang på basis af en analyse af trafikken og salget via bilbasen.dk.

- Udbuddet steg med 1,0 procent for ugen i gennemsnit, og der er solgt rigtig mange biler fra torsdag til og med mandag, så alt i alt et fornuftigt salg under omstændighederne, oplyser Jan Lang.

- Opgørelsen på bilbasen.dk er i overensstemmelse med det indtryk, jeg har fået, efter at have talt med omkring 25 forskellige forhandlere, siger Jan Lang videre. Generelt har det været rigeligt med folk i butikkerne – og flere forhandlere har endda solgte flere biler i påsken 2020 end i påsken 2019.

- Det gennemsnitlige salg pr. forhandler er fire, oplyser Lang yderligere, men spredningen er stor, nogle har solgt 70 biler, andre har solgt nul.

DYBERE IND BAG TALLENE: I næste udgave af Motor-magasinet på papir, udkommer på fredag den 17. april, er der et længere interview med Jan Lang, hvor hanb giver flere informationer om salget af biler i påsken 2020.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187