23948sdkhjf

Kia udpeger europæisk præsident

Won-Jeong Jeong skal stå i spidsen for Kias transformation fra forbrændingsbiler til elbiler.

BILFABRIK Kia Motors Europe oplyser, at Won-Jeong Jeong er udnævnt til præsident og får ansvaret for mærkets europæiske aktiviteter.

I sin nye rolle skal Jeong blandt andet varetage lanceringen af Kias nye brandidentitet i Europa.

Den nye brandidentitet bliver afsæt til at opbygge opfattelsen af Kia-mærket som førende inden for elektrificering, især blandt yngre forbrugere.

Det udgør et centralt punkt i "Plan S", Kias midt- til langtidsstrategi, der sigter mod at etablere en ledende position i den fremtidige bilindustri.

Med lang erfaring på tværs af værdikæden såvel som ekspertise i Kias oversøiske operationer er Jeong ideel til at drive organisationenens overgang mod elbiler og mobilitetsløsninger, oplyser en pressemeddelelse fra koreanske Kia.

"Plan S" skitserer Kias skifte fra bilproducent med fokus på biler med forbrændingsmotorer til en forretning centreret omkring elbiler og tilpassede mobilitetsløsninger. Ved udgangen af 2025 er planen at kunne tilbyde et komplet line-up af 11 fuldt elektriske køretøjer.

Europa har vigtig rolle

- Kias forretningsidentitet og produktdesign skal moderniseres for at overgå vores kunders forventninger. Det europæiske marked spiller en vigtig rolle i mærkets verdensomspændende indsats for at popularisere elektrificering, mobilitetstjenester, opkoblingsmuligheder og selvkørende mobilitetsløsninger, og det glæder mig at skulle samarbejde med det europæiske team om at nå vores mål, udtaler Won-Jeong Jeong.

28 år hos Hyundai/Kia

Før stillingen som præsident for Kia Motors Europe har Jeong arbejdet sig igennem en række lederroller.

Han startede sin karriere hos Hyundai Motor Group i 1992. Han kommer fra stillingen som vicepræsident for Global Business Planning i Korea, og før det var han præsident for Kia Motors Rusland.

Jeong har også ydet et bidrag til væksten i Kias europæiske salg, da han tidligere har haft roller hos både Kia Motors UK og Kia Motors Europe.

Læs mere om: Kia
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111