23948sdkhjf

Miljørigtig indtjening med innovative aircon-maskiner

Würth Danmark A/S kan hjælpe værkstederne med at løse aircon-opgaverne på en mere miljørigtig og profitabel måde.

INDTJENING Aircon-området er en af de mest profitable indtægtsmuligheder for autoværkstederne. I en tid, hvor omtanke for miljøet fylder mere og mere, tilbyder leverandøren Würth sin Coolius-serie, som firmaet selv kalder markedets mest innovative, miljørigtige og brugervenlige maskiner i forhold til både miljø, innovation og høj brugervenlighed.

- Det er ikke uden grund, at vores kunder er glade for Coolius-serien, der også er markedets mest effektive at bruge på grund af den korte opstartsfase. Og med automatisk påfyldning af væsker, tilpasset det enkelte køretøj, minimeres tidsforbruget og fejlrisikoen, mens effektiviteten øges, fortæller Niels Bruun Larsen fra Würth.

99% kølemiddel genanvendes

Bruun Larsen slår på, at det miljøvenlige aspekt blandt andet ses og mærkes, når maskinen genanvender op til 99% af kølemidlet, fordi den automatisk renser og genbruger det.

- Det betyder, at vi skåner miljøet og samtidig nedbringer omkostningerne for værkstederne, pointerer Niels Bruun Larsen.

Alle typer AC Anlæg

Coolius kan anvendes til alle typer AC-anlæg, fra store køretøjer til el- og hybridkøretøjer. Og mekanikeren kan hurtigt skifte fra den ene type olie til den anden, fordi maskinen er selvrensende via en intern skylning med kølemiddel. Den interne skylning sikrer, at der kun bruges den rigtige og præcise mængde olie til det givne anlæg. På den måde undgås overforbrug samt fejl og skader.

- Vi har samtidig gjort det nemt for vores kunder at vælge den rigtige olie med vores enkle og bredt dækkende olieprogram. Faktisk behøver et værksted kun to olier og et UV-sporemiddel for at kunne servicere alle typer AC-anlæg. Så også her tager vi hensyn til miljøet, siger Niels Bruun Larsen.

Lave omkostninger

Værksteder får desuden gavn af, at Coolius maskinerne har meget lave omkostninger til vedligeholdelse, oplyser Würth. På grund af længere vakuumtid og holdbarhed på filtrene kan værkstederne opnå en besparelse på op til 30%.

Serviceaftale med 5 års garanti

Med en serviceaftale fra Würth kan værkstedet få op til fem års garanti på Coolius maskinen. Aftalen betyder desuden, at Würth stiller en gratis lånemaskine op, hvis uheldet er ude.

- Det er altafgørende for vores kunder, at maskinen hele tiden er klar, især i højsæsonen. Vi ser flere og flere værksteder benytte serviceaftaler, og hjælpen er hurtigt fremme med vores eget team af serviceteknikere og specialister fordelt i hele landet, siger markedschef for Auto/Cargo i Würth Danmark A/S, Søren Graabach.

Han fortæller videre, at Würth koncernen selv producerer den nye serie af Coolius maskiner og derfor kan yde en ekstra god service og kvalificeret support.

Dækker bredt

- Vi er hos Würth med i hele autoværkstedets forretning - også på aircon-området, hvor vi har samlet alt, hvad der skal bruges på værkstedet, med de bedste A/C maskiner til forbrugsmaterialer, værktøj og værnemidler. Vi supporterer også med hjælp til markedsføring i form af materialer, der kan hjælpe værkstederne med at gøre markedet opmærksomme på A/C service og -rens, siger Søren Graabach. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125