23948sdkhjf

Varevogne i fokus hos udlejningsgigant

Fem nye ekspertcentre hos Avis biludlejning skal gøre det nemmere at lease og leje varebiler.

TILPASNING Avis, som mest er kendt for biludlejning, øger sit fokus på specialiserede løsninger inden for både leje og leasing af varevogne til private såvel som danske erhvervsdrivende med fem nye udlejningsstationer med speciale i varevogne. De ligger i Hvidovre, Aarhus, Odens, Sønderborg og Fredericia.

Allerede nu kan virksomheder og privatpersoner let og hurtigt få fat på den helt rigtige varevogn, hvad enten det gælder leasing eller leje.De nye varevognscentre - såkaldte “van hubs" - vil være ekspertcentre, hvor kunderne kan få kyndig rådgivning om de mange forskellige modeller samt om leje- og leasingmuligheder.

Det er Avis’ målsætning at skræddersy løsninger, som passer præcist til kundernes varevognsbehov.

- Vi har over 800 varevogne på lager hos vores fem højt specialiserede varevognscentre, så privatpersoner og erhvervsdrivende kan få ekspertrådgivning og hjælp til at finde den bedste varevognsløsning, hvad enten der er tale om leje, minileasing eller langtidsleasing. På den måde håber vi på at kunne hjælpe både nye og nuværende kunder i denne tid, hvor fremtiden kan virke lidt usikker, og en leje- eller leasingaftale måske er mere attraktiv end at købe, lyder det fra Andrew Smith, der er General Manager for Avis i Danmark.

Specialiseret i hele landet
Avis har åbnet de fem van hubs i Danmark for at styrke den personlige og lokale kundeservice i hele landet.

Læs også: Leasebil.nu: Rustbeskyttelses-branchen må omstille sig


- De nye van hubs vil styrke vores varevognsflåde på nationalt plan samtidig med, at vi hurtigere og bedre kan hjælpe vores kunder lokalt. På den måde håber vi på at opbygge personlige relationer til kunderne, og at vi samtidig kan forbedre vores service ud fra kundernes specifikke ønsker. Vi vil fortsat have varevogne i hele Danmark, men de nye ekspertcentre sikrer en endnu bedre service til vores varevognskunder på disse centrale steder, forklarer Andrew Smith.

Han understreger, at man fortsat kan leje og lease varevogne fra Avis’ 40 udlejningsstationer samt via hjemmesiden og Avis-appen. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125