23948sdkhjf

Datter og brødre i spidsen hos Fasterholdt

Shell i Billund og Fasterholdt Biler fejrer 50-års jubilæum den 1. april. Markering er udskudt.

VÆRKSTED På onsdag den 1. aprievar det 50 år siden, familien Fasterholdt rykkede ind på Grindstedvej 10 med Shells muslingeskal under armen. Den store dag fejres med slagtilbud på bilvask og Shells topbrændstof på den store tankstation, som i dag bliver ført videre af 2. generation, Laila Fasterholdt Busborg. Hun driver også Fasterholdt Biler fra adressen.

Selv om der har været Shell tankstationer i Danmark i over 100 år, hører det til sjældenhederne, at en tankstation har været i samme families eje i 50 år. Ikke desto mindre er det tilfældet hos Shell i Billund, hvor den rødgule muslingeskal den 1. april i år har lyst op langs vejen i et helt, halvt århundrede.

I dag er det med datter, Laila Fasterholdt Busborg, ved roret. Men Bent og Ninna Fasterholdt, der startede det hele i 1970, har stadig deres gang på det store tankanlæg på Grindstedvej.

Udskudt markering

- Senere på året kan jeg faktisk fejre 10-års jubilæum, som ejer. Så det er lidt af et festår, vi står midt i. Men nu handler det først om den 1. april, hvor vi markerer det store jubilæum med skarpe tilbud. Det er mange år, vi som familie har drevet virksomhed og boet her på adressen, så vi har rigtig mange folk, vi gerne vil se, siger Laila Fasterholdt Busborg.

- Desværre betyder situationen med Corona-virus, at vi udskyder vores planlagte åbent-hus. Men mens vi venter på bedre tider, markerer vi dagen med slagtilbud, tilføjer hun.

Brødre bag værksted

Det ellers planlagte åbent-hus arrangement skulle være afholdt hos naboen, Fasterholdt Biler, hvor Lailas to brødre, Torben og Michael Fasterholdt, i dag ligeledes driver bilsalg, værksted og andet videre efter forældrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204