23948sdkhjf

Flere ansatte i autobranchen smittet med corona

Den smitsomme coronavirus har også ramt dele af autobranchen, Flere aktører melder om sygdomsramte medarbejdere

CORONA Flere virksomheder i den danske autobranche melder om medarbejdere, der er smittet med corona-virus. Motor-magasinet har foretaget en rundspørge blandt en række aktører, og her melder tre virksomheder om medarbejdere, der er testede positive for COVID-19.

Det gælder Danmarks største autogrossist FTZ, som har en sygdomsramt medarbejder, Robert Bosch A/S, og dækproducenten Bridgestone melder også hver om en sygemeldt kollega.

- Vi har nu en, der er konstateret med smitte. vedkommedne er i karantæne og vi har sendt også sendt nogle andre hjem, hvor der er forhøjet risiko, siger adm. direktør hos FTZ, Sven Kristensen.. Han oplyser, at alle, der har mulighed for det, arbejder hjemmefra.

- Vi har en dynamisk vejledning, som løbende opdateres, således vi passer så meget som muligt på vores medarbejdere, der er på job.

FTZ oplever ingen leveringsproblemer og har stadig varer på hylderne.

- Vi leverer, og vores omsætning er, som den plejer at være, så ikke noget at mærke endnu. Der er lokalt gennemført fleksible tiltag, der sikrer at værkstederne får deres varer, når de har brug for dem. Vi oplever at værkstederne lave ekstra tiltag for deres kunder og dem støtter vi naturligvis, siger Sven Kristensen.

Hvad angår seminarer, kunderarrangementer og lignende, så oplyser Sven Kristensen, at de bliver forsøgt flyttet til senere, således kunderne ikke lades i stikken.

FTZ Akademi er lukket de næste 14 dage.

To andre aktører ramt

Hos Bosch, som har en virusramt medarbejder, arbejder alle, hvor det det er muligt, hjemmefra. Desuden er kurser og kundearrangementer hos Bosch, Telegrafvej Ballerup enten udsat eller aflyst, oplyser Hans Godske der er Country sales manager.

Det samme gælder for Bridgestone, som melder om en kollega, der er testet positiv og er i karantæne.

Og også hos Bridgestone arbejder alle, der kan, hjemmefra. Marketingchef Lotte G. Bodilsen oplyser, at alle seminarer og kunderarrangementer er aflyst i henhold til regeringens og interne guidelines.

Artiklen er en del af temaet Corona og konsekvenserne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187