23948sdkhjf

Volkswagen aflyser Åbent Hus i weekenden

Præsentationen af den nye Golf bliver udskudt – Fords danske medarbejdere arbejder hjemmefra.

CORONA I weekenden den 14. og 15. marts skulle de danske Volkswagen-forhandlere have afholdt Golf Dage-event med danmarkspremiere på den nye Golf 8.

På baggrund af statsministerens og myndighedernes udmelding i forhold til coronavirus har Volkswagen Danmark valgt at aflyse Golf Dage hos samtlige af landets Volkswagen-forhandlere.

Volkswagen ser frem til ved en senere lejlighed, når situationen igen er normaliseret, at kunne invitere danskerne indenfor hos vores forhandlere og præsentere den nye Golf 8.

Ford arbejder hjemmefra

Ford Danmark har desuden meddelt, at samtlige medarbejdere arbejder hjemmefra. Det har bl.a. medført aflysning af et pressemøde, hvor Ford vil give de danske motorjournalister et indblik i Fords bud på morgendagens mobilitet og elektrificering som vi slår fast med sloganet ’Bring on Tomorrow’.

- Hos Ford har vi et stort samfundsansvar for at reducere spredningen af Corona og passe på jer journalister og sikre at vi alle passer bedst muligt på hinanden. Derfor aflyser vi morgendagens pressemøde. Alle medarbejdere hos Ford Danmark arbejder hjemmefra, skriver Lene Dahlquist, som er Ford Danamrks kommunikationschef.

Også IT-virksomeheden CDK Global har valgt at lade sine medarbejdere arbejde hjemmefra. 

 

Artiklen er en del af temaet Corona og konsekvenserne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094