23948sdkhjf

Så langt vil danskerne køre for at købe bil

Voxmeters tal viser, at mere end hver femte dansker (22,4 pct.) er villig til at køre mere end 100 kilometer for at købe eller lease deres næste bil.

UGENS TAL Når det kommer til at sælge biler, er en vigtig parameter, hvor langt køberne er villige til at køre for at købe.

Voxmeter løfter i denne uge sløret for, hvilken kommune der har de mest mobile bilkøbere. Generelt er de danske bilkøbere meget villige til at køre lagt for at foretage det næste bilkøb. Voxmeters tal viser, at mere end hver femte dansker (22,4 pct.) er villig til at køre mere end 100 kilometer for at købe eller lease deres næste bil.

Der er dog meget store regionale forskelle imellem bilkøberne i de danske kommuner.

I top-5 af kommunerne med de mest mobile bilkøbere finder man Faxe, Brøndby, Norddjurs, Lolland og Morsø kommune, imens man i bunden finder Solrød, Vallensbæk, Albertslund, Ishøj og Langelands kommune. I Faxe er mere end hver anden bilkøber (54 pct.) villig til at køre mere end 100 km. I Brøndby gælder der hver anden bilkøber, imens det gælder mere end hver tredje i Norddjurs (39 pct.), Lolland (38 pct.) og Morsø (38 pct.) kommune. I den helt anden ende finder man Langelands kommune, hvor mindre end én ud af 25 bilkøbere, er villig til at køre så langt for en handel.

Bilkøbernes mobilitet er en rigtig vigtig parameter for bilforhandlerne i forhold til at kunne identificere deres potentielle kunder. Forhandlere omkring de mobile kommuner kan med fordel reklamere i disse, imens forhandlere uden for kommunerne i bunden, formentligt ikke vil opleve særligt stort afkast af markedsføringen. bauer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109