23948sdkhjf

Slagelse får nyt Dinitrol-center

Rikke og Niels Rask har solgt deres rustbeskyttelsescenter fra i Slagelse. Ny chef her er Anders Ylønen.

RUSTBESKYTTELSE Den 1. marts fik leverandøren af rustbeskyttelse Dinitrol ny forhandler i Slagelse.

Centret benytter sig af det nyeste udstyr på markedet og skal både betjene privatkunder, bilforhandlere og andre værksteder i lokalområdet, oplyser en pressemeddelelse fra Dinitrol.

Det nye Dinitrol-center drives af Anders Ylønen, som er et kendt ansigt i byen - og han har tidligere rustbeskyttet med Dinitrol.

Han driver i forvejen et klargøringscenter i Næstved, AY Bilpleje, hvorfor aktiviteterne i centeret på Stop 39 ligeledes udvides med denne ydelse - en mulighed autobranchen i længere tid har efterspurgt, oplyser Niels Rask på LinkedIn.

Andreas Teilmanns har i 12 år arbejdet for Rikke og Niels Rask ved Stop 39 og fortsætter som sprøjteoperatør, så det er således erfarne kræfter, der skal sikre de lokale biler mod rustangreb i fremtiden.

Erfarne folk

- Jeg kender jo mange af kunderne fra tidligere, så jeg glæder mig til at byde dem velkommen endnu engang - nu blot i eget regi, siger Anders Ylønen, der også har ansat Morten Nygaard, som ligeledes er en meget erfaren Dinitrol-sprøjteoperatør og kendt i lokalområdet.

Centret er udstyret med store sprøjtekabiner og har derudover det nyeste udstyr. Det betyder, at centret kan behandle alle typer køretøjer - små som store, autocampere samt diverse industri-, vej- og parkmaskiner.

Om Dinitrol-rustbeskyttelse siger Anders Ylønen:

- Rustbeskyttelse er en tillidssag og derfor vigtigt, at det bliver udført korrekt efter detaljeret sprøjteskemaer, samt uvildig kontrol af Teknologisk Institut. Dette tilbyder Dinitrol, og derfor er vi så glade for at blive en del af den landsdækkende Dinitrol-kæde.

Rikke og Niels Rask

Rikke og Niels Rask har ejet rustbeskyttelsescentret i Slagelse i over 12 år, først som Dinitrol og siden som Tectyl center.

Parret har besluttet at fokusere på kerneforretningen, som er Vestsjællands Bilsyn. Den del har de drevet i godt 15 år.

Derfor er rustbeskyttelsesvirksomheden solgt til deres tidligere samarbejdspartnere i Dinitrol Danmark, og i den forbindelse er de flyttet ind i Rask’ lokaler på Trafikcenter Allé i Slagelse.

Niels Rask er desuden formand for BilsynsBranchen.

Nyt navn

Centret skifter dermed nu navn fra Tectyl Center Vestsjælland til Dinitrol Center Slagelse.

- Det glæder os meget, at Dinitrol er tilbage hos os i Slagelse, da det netop var dette produkt centeret startede med i 2007, siger Niels Rask.

Dinitrol Slagelse, som tidligere har været på adressen Trafikcenter Alle 16, fejrer overtagelsen med åbent hus lørdag og søndag den 14. og 15. marts.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188