23948sdkhjf

Formel 1 trodser corona-frygt

F1-løbet i weekenden i Australien køres efter planen. Dermed går løbet down under mod løb i Kina (aflyst) og Bahrain (uden publikum)

FORMEL 1 Mens Formel 1-løbet i april i Kina er aflyst, og grandprixet i Bahrain i marts afvikles uden tilskuere, er der ikke samme tiltag på vej i Melbourne i den kommende weekend.

Tiltagene i Kina og Bahrain skyldes frygten for spredning af coronavirus.

Sæsonåbningen i Formel 1 i australske Melbourne løber til gengæld af stablen som planlagt med tilskuere i den kommende weekend.

Det oplyser løbschef Andrew Westacott, som garanterer, at ingen fans nægtes adgang til anlægget i weekenden.

- Det er der ingen chancer for, siger Westacott til radiokanalen Sen Radio ifølge Reuters.

Han henviser til, at der var rekordmange tilskuere til stede ved en cricketkamp for kvinder mellem Australien og Inden i weekenden.

- Vi så, at der var 86.000 tilskuere på MCG. Vi er nødt til at være varsomme og komme videre i livet, mens vi tager de nødvendige forholdsregler, siger Westacott.

Helt præcis var der 86.174 tilskuere til stede søndag aften på Melbourne Cricket Ground, hvilket er verdensrekord for en kvindekamp i cricket ifølge AFP.

Med tilskueradgangen i Melbourne vil man dermed ikke se samme tiltag, som der tages ved sæsonens andet Formel 1-grandprix i Bahrain. Her vil der ikke være tilskuere på lægterne.

Dog vil fans fra Italien gennemgå et helbredstjek, før de får adgang til weekendens Formel 1-løb i Australien.

I alt forventes der mere end 300.000 fans til weekendens Formel 1-aktiviteter.

/ritzau/

Kilde: /ritzau/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109