23948sdkhjf

Nyt partnerskab om bilforsikring

FCA Capital Danmark A/S og Codan bliver forsikringspartnere på mærkerne Fiat, Alfa Romeo og Jeep for både person- og varebiler.

SAMARBEJDE Kamppladsen for bilforsikring bliver i stigende grad lagt ud til bilforhandlerne, og det er baggrunden for, at FCA Capital Danmark A/S har indledt et forsikringssamarbejde med Codan fra 1. januar 2020 efter en international udbudsrunde. FCA Capital Danmark A/S tilbyder derfor fremadrettet kaskoforsikring i samarbejde med Codan via forhandlernetværket.

- Codan er valgt ud fra kvalitet og pris i den samlede forsikringspakke. Derforuden har det spillet ind, at Codan er en af de største og ældste forsikringsselskaber i Skandinavien, som udbyder professionel rådgivning og høj kvalitet i deres produkter, siger Michael Wøhlk, der er CEO i FCA Capital i Danmark.

Mads Foged, der er privatdirektør i Codan, er glad for, at den nye partnerskabsaftale giver Codan adgang til et bredt forhandlernetværk i Danmark.

- Kamppladsen om bilforsikringskunden i forbindelse med bilhandler flyttes i højere grad væk forsikringsselskaberne og ud til bilforhandlerne. Derfor har Codan fokus på at styrke sin position i dette marked, siger Mads Foged.

Nyt tarifværkstøj

Som en del af aftalen leverer Codan ligeledes et mærkeuafhængigt tarifværktøj til brug for salg af forsikringer hos FCA Capital Danmarks samarbejdspartnere.

FCA Capital Danmark A/S har eksisteret i Danmark siden 1963 og er således et af Danmarks ældste finansieringsselskaber, beliggende i Glostrup med godt 30 ansatte.

Codan er Danmarks tredjestørste forsikringsselskab med ca. 245.000 privatkunder og 50.000 erhvervskunder. Car Dealer & Leasing er en strategisk salgskanal i Codan, der leverer en væsentlig andel af nye bilforsikringer gennem partnerskabsaftaler. Codan er en del af den internationale forsikringskoncern RSA, og er dermed det eneste danske globalt forankrede forsikringsselskab.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125