23948sdkhjf

BMW og AkzoNobel i alliance

Ajour-nyheder fra udlandet: Om BMW-AkzoNobel, Dometic, dækmesse og Automechanika Frankfurt.

AkzoNobel og BMW laver aftale 

AUTOLAK

BMW Group har valgt AkzoNobel til at være leverandør af refinish produkter og tjenester til køretøjer til en stor del af sit distributionsnetværk rundt om i verden. Aftalen trådte i kraft den 1. februar 2020. Aftalen dækker 44 lande, herunder Danmark, og betyder, at virksomhedens premium-mærker af Sikkens og Lesonal nu er godkendt til lakreparationer af BMW- og Mini-personbiler hos autoriserede forhandlere, reparatører, importører og nationale BMW Group-filialer.

Dometic indvier distributionscenter

LEVERANDØR Dometic har øget sin distributionskapacitet, så den er stor nok til at håndtere fremtidige krav fra hele det europæiske marked. Det nye europæiske distributionscenter i Emsdetten i Tyskland er en 13 meter høj lagerbygning med 18.250 pallepladser. De nye lokaler på 14.000 kvadratmeter er en udvidelse af Dometics eksisterende distributionscenter i samme område. De to faciliteter på Gutenbergstraße og Hollefeldstraße består nu af i alt 51.000 kvadratmeter lager- og distributionsplads.

Dækmesse i Køln nærmer sig

MESSE Dækmessen Tire Cologne åbner sine døre for anden gang om omkring tre måneder. Cirka 500 udstillende virksomheder fra omkring 40 lande vil til juni præsentere deres udvalg af produkter og tjenester på den internationale dæk- og hjulmesse fra 9. til 12. juni 2020, herunder næsten alle velkendte nøgle-virksomheder fra branchen. Dækmessen sætter blandt andet fokus på bæredygtighed med et bredt baseret arrangementsprogram



Reman på Automechanika messen

GENANVENDELSE I samarbejde med Automotive Parts Reman Manufacturers Association (APRA) præsenterer Automechanika Frankfurt til september dette mangfoldige tema som en del af en speciel "Automechanika Remanufacturing Day". Automechanika har således indgået et partnerskab med APRA, der blev oprettet i USA i 1941, og som er den eneste globale forening for virksomheder inden for bilindustrien. 120 af foreningens cirka 600 medlemsvirksomheder findes i Europa, hvor de betjenes af Bruxelles-baserede APRA Europe. Automechanika Frankfurt foregår den 8.-12. september 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11