23948sdkhjf

Tesla topchef går til Hydrive

Marius Klixbüll Iversen, der kommer fra en stilling ved Tesla, er ny mand i spidsen for motor-firmaet Hydrive.

SKIFTE Efter næsten fem år som chef for Tesla i Norden, Island og Mellemøsten, er Marius Klixbüll Iversen blevet adm. direktør for Hedensted-firmaet Hydrive.

Selskabets vision om at sænke udledningen af CO2 og andre skadelige gasser og partikler er dermed kommet et skridt nærmere.

60-årige Marius Klixbüll Iversen, som privat bor ved Juelsminde, får det overordnede ansvar for at styrke og udbygge Hydrives markedsposition inden for bæredygtig rens af diesel- og benzinmotorer.

Hydrive

Hydrive er en dansk virksomhed med en klar ambition om at optimere alle forbrændingsmotorer. Det gør selskabet ved at kombinere den nyeste teknologi med højaktiv brint for at skabe en miljøvenlig motorrens.
Hydrive blev i 2019 Nomineret til Entrepreneur of the Year 2019 i kategorien Start-Up og udgjorde en del af finalefeltet.
Hydrive er delejet af Insero Horsens, der er en forening, som vil skabe bæredygtig vækst og udvikling inden for energi og kommunikationsteknologi.Brint-alternativer

- Missionen for Hydrive er at blive den førende virksomhed i verden inden for brint-alternativer til rens af forbrændingsmotorer samt udvikling og salg af brintteknologier. Den udvikling er i gode hænder hos Marius, som sammen med det øvrige lederteam og bestyrelse skal styrke og udbygge vores markedsposition, udtaler Kim Søgård Kristensen, adm. direktør i Insero Horsens og bestyrelsesformand i Hydrive.

Ud over Danmark er Hydrive til stede på det svenske og sydafrikanske marked.

Stor erfaring fra auto

Marius Klixbüll Iversen kommer fra Tesla, hvor han de seneste fem år har været Senior Regional Service Manager med ansvaret for udvikling og effektivisering af service og eftermarked i Nordeuropa, Island og Mellemøsten.

Før det var han 14 år hos Harley-Davidson Motor Company, hvor han senest var ansvarlig for service, eftermarked og garanti i Europa, Mellemøsten og Afrika, ligesom han tidligere har arbejdet for Volvo og SMC.

- Hydrive er en virksomhed med et stort potentiale, som jeg er stolt over at skulle stå i spidsen for. Der er fortsat lang vej, inden vores veje ikke belastes af motorernes skadelige gasser og partikler. Med fokus på den grønne omstilling, kan vi være med til at gøre en forskel i forhold til den verden, som er lige nu. Derudover skal vi med Uffe Lauge Jensens store ekspertise inden for produktudvikling og videreudvikling, fastholde vores position som frontløbere. Den position skal være i fortsat udvikling, og det er jeg begejstret over at skulle være en del af, udtaler Marius Klixbüll Iversen.

Stifter fortsætter

Han tiltrådte som adm. direktør for Hydrive den 2. februar 2020.

Tidligere direktør Uffe Lauge Jensen fortsætter i selskabet som stifter og udviklingschef med det overordnede ansvar for koncept- og produktudvikling.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172