23948sdkhjf

Liqui Moly vælger ny partner i Danmark

Den tyske smøremiddelspecialist Liqui Moly og CAC/au2parts indledte samarbejde pr. 1. februar 2020. Det var tidligere Auto-G, der forhandlede det tyske mærke.

GROSSIST Tyske Liqui Moly, har de sidste mange år haft en stor vækst, og er det hurtigst voksende olie- og kemimærke inden for eftermarkedet i Tyskland. Denne udvikling ønsker Liqui Moly nu bliver tilsvarende på det danske marked, og derfor har Liqui Moly valgt at samarbejde med danskejede autogrossist CAC for at nå dette mål.

Liqui Moly´s salgschef for det nordiske marked, Ingo Lindner siger om det nye samarbejde:

- Vi har valgt CAC som fremtidig distributør, da de er en af de førende autogrossister i Danmark. Vi har med CAC/au2parts fundet en partner, der har samme værdier som os selv, herunder blandt andet kvalitet og kundefokus, som er væsentlige værdier for begge firmaer. Med CACs ejerskab af au2parts, er vi ydermere sikre på at kunne levere vores sortiment af tyskproducerede kvalitetsprodukter i hele landet.

Indkøbschef hos CAC, Carsten Randrup, ser frem til samarbejdet.

- Hos CAC/au2parts finder vi tiden moden til at have endnu et oliemærke i vores sortiment. Vi glæder os til at servicere eksisterende Liqui Moly-brugere samt til at introducere Liqui Molys brede produktprogram til vores øvrige kunder. Med mere end 4000 produkter i sortiment, er Liqui Moly fuldt dækkende, og gør det muligt for både nye og eksisterende kunder at få dækket behovet for motor- og maskinolier, benzin- og olieadditiver, plejeprodukter, kemiske problemløsere samt serviceprodukter fra én producent.

LUKOIL fortsætter
Carsten Randrup understreger, at Liqui Moly ikke en erstatning for LUKOIL men et supplement eller mulighed for et andet valg, om man ønsker det.

- Produktudbuddet er heller ikke ens for de to olieleverandører, siger han og fortsætter:

- Samarbejdet betyder samtidig, at vi nu har mulighed for at trække på Liqui Molys fire danske specialister. Vi har længe gerne ville løfte vores supportniveau på smøremidler og ikke mindst additiver, hvilket dette samarbejde giver muligheden for. Kundefokus er som nævnt en fælles værdi for både CAC/au2parts og Liqui Moly og at have fire specialister at kunne trække på i hverdagen, mener vi giver god værdi for vores kunder, når de står med en udfordring i hverdagen, som de har brug for specialister til at løse. Nu står teamet klar til at løse det, slutter lyder det fra Carsten Randrup.

Det var grosissten Auto-G, der tidligere stod for salget af Liqui Moly i Danmark.

Det var inden redaktionens afslutning ikke muligt at indhente en kommentar fra Auto-G.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109