23948sdkhjf

Portal letter salg af nye lagerbiler

Bilforhandlerne kan få lagerbilerne ud at leve med endnu en digital kilde til et bilsalg, der lader bilkøbere søge blandt fabriksnye biler på biltorvet.dk.

BILSALG Oplevelsen af at købe en helt ny bil tiltrækker stadig flere bilkøbere, og for at tækkes de kunder lancerer biltorvet.dk et nyt univers dedikeret til fabriksnye biler.

- Det er noget, branchen har efterspurgt længe, og allerede nu ved opstarten har vi 250 fabriksnye biler i nybils-universet. Vi håber, at alle bilforhandlerne vil bakke op om initiativet og få deres lagerbiler ud at leve, så de kan generere noget salg og trafik til bilhuset, siger afdelingschef for biltorvet.dk, Tim Kongsbach.

Blot et forhandler-flueben

Det eneste, forhandleren skal gøre, er at oprette bilen i AutoDesktop, lige som alle andre biler, og sætte flueben i feltet fabriksny bil, med mindre man har integration fra Dracar og Autovision, hvor det sker automatisk. Og så naturligvis sætte den til salg.

Prisen for at annoncere en fabriksny bil er den samme som for enhver anden bil i forhandlerens abonnement, oplyser Biltorvet.

De fabriksnye biler bliver vist på samme måde som alle andre biler på biltorvet.dk, det vil sige at bilkøberne tilbydes en automatisk udregnet finansiering, samt en mulighed for at få angivet et prisinterval på en eventuel byttebil.

Slipper for ventetid

Nybils-universet giver bilsøgende kunder et hurtigt overblik på tværs af bilmærker og muligheden for at springe leveringstid over, når drømmebilen er fundet.

Tiltaget betyder således, at kunderne kan sortere og fremsøge de nye biler på samme smarte måder som alle de andre biler på biltorvet.dk - om det er ud fra antal sæder, farve eller elmotor, der sorteres efter. Det er, som for alle andre biler på sitet, også muligt at blande søgemulighederne, så besøgende kan finde alle de røde elbiler, blå hybridbiler med syv sæder eller gule stationcars på diesel.

- Bilkøberne slipper altså helt for at granske lange, komplicerede udstyrslister og modellister hos forhandleren via bilimportørens kataloger, og så bagefter vente i månedsvis på at få bygget den skræddersyede model. Via Biltorvet.dk kan kunderne nu, ganske nemt, komme på hjul i en ny drømmebil, med de ønskede specifikationer med det samme, siger Tim Kongsbach.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19