23948sdkhjf

Ny topchef for Renault

Luca de Meo bliver ny CEO for den franske bilproducent.

LEDELSE Luca de Meo, som har over 25 års erfaring fra automobilindustrien, er ny adm. direktør for Renault.

Den 52 år gamle italiener begynder i sit nye job den 1. juli. Han kommer fra en stilling som topchef for Seat under VW.

Faktisk begyndte Luca de Meo sin auto-karriere for netop Renault, men skiftede siden til Fiat-gruppen og til VW-gruppen i 2009.

Den øverste Renault ansvarlige og formand for bestyrelsen, Jean-Dominique Senard, udtaler:

- Jeg er meget glad for den nye ledelse, der markerer et afgørende skridt for gruppen og for alliancen. Luca de Meo er en stor strateg og visionær i en hurtigt skiftende bilverden. Hans ekspertise, men også hans passion for biler, gør ham til et reelt aktiv for koncernen.

- Jeg takker også Clotilde Delbos, der leverer midlertidig ledelse af koncernen på en ekstraordinær måde. Hun har dag efter dag demonstreret sit engagement og beslutsomhed i Renaults tjeneste. Sammen med støtte fra en fornyet og styrket ledelsesgruppe vil de danne et team af høj kvalitet, der svarer til Renaults ambitioner, tilføjer formanden.

Nye modeller

Renault har inden for de seneste tre måneder introduceret helt ny Clio, helt ny Captur og helt ny Zoe - tre kernemodeller for Renault.

- De har alle fået en fantastisk start med rekordantal kundeordrer, men allerede i foråret 2020, introduceres hybridversioner af Clio og Captur, oplyser Renault.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109