23948sdkhjf

UGENS LEDER - ...om de dygtige Skills-drenge og -piger

Motor-magasinets chefredaktør taler direkte til de piger og drenge, der deltog i DK i Skills sidste weekend: "Hvor er I engagerede, hvor er I dygtige," siger han blandt andet.

LEDER

I FIK HELE Bella Center til at ryste. Uptown Funk med Bruno Mars og Mark Ronson har aldrig spillet så højt i kongressalens højttalere. I 300 Skills-deltagere i indmarch hen over scenen, som var I indmarchen til OL. Fag for fag, nogle af Jer med et par frække dansetrin.

KORT TALE AF Mette F. - statsministeren ved jo godt, at gode taler er korte taler - og derefter alle Jer Skills-vindere på scenen. 45 i alt inklusive Jer fire, der er "de firehjulede Skills-vindere." Og hvis Bella rystede under indmarchen, ved jeg ikke, hvad Jeres begejstring over vinderne skal hedde: Skillsskælv, måske ...

TIL LYKKE FOR pokker til Jer 45 vindere. Især til lykke til de firehjulede vindere, Anders, Casper, Christian og Mathias. I og alle I andre er beviset for, at store dele af dansk håndværk - her inklusive den firehjulede branche - går en bragende lys fremtid i møde. Så megen gå-på-mod, så stor begejstring - og i lørdags; så megen fest.

MEN FORUD FOR håndklap på overarbejde gik jo to en halv dag med koncentreret håndværk. Og før det; adskillige timer, dage og måneder på værkstedsgulvet. Det var jo her, I beviste Jeres Skills. I klarede Jer rigtigt godt i weekenden; men det var nødvendigt, for det var jo Danmarksmesterskaberne dette her.

I KØRER EN en stor fremtid i møde. I har bevist, at I ikke bare er dygtige; I er engagerede og koncentrerede, I kan samle energi og fokus og dermed løse de vanskeligste opgaver. Dét er vejen frem til en regulær karriere som håndværker og senere - hvis det er den vej, I vil gå - som værkførere og måske virksomhedsejere.

OG MERE ROS: Jeg gentager bare en af Mette Frederiksens vigtigste beskedder til Jer: "I har taget det modne valg, I har valgt bevidst - for det er så let "bare" at vælge at gymnasiet."


Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.204