23948sdkhjf

Luft-leverandør godkendt til TecDoc

Amerikanske Arnott er officielt blevet vurderet på niveau “A" som en TecAlliance-dataleverandør.

AVANCEMENT Med nylige forbedringer og vækst i sit produktstyringsteam har den amerikanske leverandør af luftaffjedrings-systemet til eftermarkedet, Arnott Air Suspension Products, nået det højeste mulige niveau og dermed modtaget status som “Foretrukket TecDoc-leverandør". Dette sikrer, at firmaets katalogdata er ajourførte og nøjagtige, og at kunder altid har relevante og gyldige data.

Via sit selskab i Holland sælges Arnott gennem danske au2parts.

Arnott blev skabt i 1989 og leverer luftophængsdele og tilbehør til alt lige fra mellemklassebiler som Citroën Picasso over SUV’er, luksusbiler og pick-up trucks, der er født med luftaffjedring - altså ikke som tuning eller opbygning af biler uden luftaffjedring. Programmet er komplet hos Arnott til både person- og varebiler.

Flere OE-produkter har Arnott forbedret, så det nu tager 30 minutter at udskifte mod syv timer for det originale produkt. Arnott genopbygger også brugte originale affjedringer i USA, der samles ind fra biler i Europa via en indsamlingsordning eller opkøb og sendes til hovedkontoret i Holland og videre til Florida. Gennem en kvalitetsprocedure, med blandt andet fly-aluminium, genskabes indmaden. Gummibælge kommer fra førende leverandører som ContiTech, Firestone, Goodyear og Dunlop.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14