23948sdkhjf

Tegee-dan ansat død i skiulykke

Hans Christian Oxholm var product og key account manager for Sonax.

DØDSFALD I Løsning mellem Vejle og Horsens har de cirka 20 ansatte i autobranche-virksomheden Tegee-dan mistet en afholdt kollega. 51-årige Hans Christian Oxholm kørte af pisten under en skiferie i det østrigske skiområde wildschönau.

Ifølge TV2 har det østrigske medie Meinbezirk.at skrevet om ulykken, som skete torsdag morgen 9. januar klokken 08.50 i skiområdet Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau i delstaten Tyrol.

Hans Christian Oxholm kørte af ukendte årsager, formentlig et ildebefindende, væk fra piste 46a, der er ifølge skiområdets oversigtskort er en blå familiebakke.

Han modtog livreddende førstehjælp på ulykkesstedet og blev genoplivet af redningsarbejdere. Efterfølgende blev Hans Christian Oxholm fløjet til hospitalet i Innsbruck med helikopter. Dagen efter blev han erklæret død af sine kvæstelser.

Danmarks Mr. Sonax

Medarbejderne hos Tegee-dan er i stor sorg efter tabet af Hans Christian Oxholm, fortæller indehaver og direktør Kim Holmgaard.

- Hans Christian var Danmarks Mr. Sonax med en imponerende viden og faglighed, men det var i særdeleshed hans menneskelige egenskaber, som gjorde ham til et utroligt vellidt og afholdt ansigt blandt sine kunder og kolleger. Hans død efterlader et enormt tomrum og et stort savn. Derfor håber vi på forståelse fra vores kunder, når vi i den kommende tid bearbejder sorgen og overtager de mange ansvarsområder, som Hans Christian varetog, udtaler Kim Holmgaard.

Solgte til Tegee-dan

Efter 24 år hos Handelsfirma Finn Jensen overtog Hans Christian Oxholm pr. 1. januar 2016 aktiviteterne, herunder Sonax agenturet, i det nystiftede firma Best CarCare med speciale inden for bilpleje og professionel klargøring. I februar 2018 solgte han Best CarCare og Sonax til Tegee-Dan. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094