23948sdkhjf

Skoda har lavest værditab

Ny form for finansiering på Bilbasen - Skoda har laveste værditab - læs de korte nyheder fra autobranchen.

Bilbasen bruger AL Finans
På de bilannoncer på Bilbasen, hvor forhandleren ikke har valgt finansieringsselskab, bliver bilkøberen nu eksponeret for tilbud fra AL Finans (Arbejdernes Landsbank) i stedet for Diba Billån. Låneansøgningen sendes fra Bilbasen til AL Finans og bilkøberen modtager besked direkte fra AL Finans. Det skriver Bilbasen i en pressemeddelelse. Der er over 450 bilforhandlere, som har mulighed for at tilbyde finansieringstilbud på Bilbasen via deres samarbejde med AL Finans.Skoda har det laveste værditab
Ifølge en ny analyse fra bilbasen er Skoda er bilmærket med det laveste værditab: - Det er kendetegnende for Skoda, at de på det danske marked har en konservativ prisstrategi, der medfører, at ejerne alt andet lige har rigtig gode forudsætninger for at vurdere deres værditab, forklarer Jan Lang, markedsanalytiker hos Bilbasen. Han oplyser desuden, at Skoda Octavia er ned model, der af alle har det laveste værditab - og i øvrigt har haft det i ti år.

Rettelse
I Motor-magasinet nr. 44 den 13. december omtalte vi et samarbejde mellem it-virksomheden Yallotrade og forsikringsselskabet Gjensidige. Yallotrade har bedt os præcisere, at samarbejdet kun omfatter Sverige - og ikke Danmark, som det kunne fremgå af artiklen. Red.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094