23948sdkhjf

UGENS LEDER - ...jul, nytår og den store fremtid

Vi kører fra 2010'erne til 2020'erne om kort tid. Herefter er det tid at beslutte sig for hvilken bil man vil køre i for fremtiden; den, der kører langsommere og langsommere eller den, der kører hurtigere og hurtigere.

LEDER

I FARTEN KUNNE det se ud som om, at det om lidt er en helt almindelig jul og et nytår som de fleste andre. Men det er det ikke. Vi er på vej ud af ét årti og på vej ind i det næste. Derfor er det tid at stoppe op. Tænke tilbage, samle tråde, analysere. Og tage erfaring med ind i det kommende årti.

MEN DET NYE årti vil kræve mere end bare erfaring. For hele verden og med den ikke mindst en hel bilverden står overfor omvæltningens fremtid. Elbiler, digitalisering, nye vilkår - alt samlet i disse tre ord: Den grønne omstilling. Og for at gribe alt det, skal der også mod til - en og anden vil måske sige vovemod.

VI HAR SAMLET bilbageblik og et kig ind i fremtiden i én pakke:

SAMMEN MED AVISEN er et helt tillæg, der gennemgår 2010’erne - med den måske nærmest chokerende opgørelse, at der i perioden 2010-2019 er solgt to millioner nye personbiler i Danmark. Hvad har de dog ikke kastet af sig af indtjening og muligheder nogle steder. Og problemer andre. Dertil repeterer vi en række af de store begivenheder; Mekonomens opkøb af FTZ - eller dieselgate - for lige at nævne et par.


DERNÆST RETTER VI blikket fremad i magasinet Fremtidens Autobranche, der på 84 sider samler mulighederne i Den Grønne Omstilling. Inkusive konkrete forslag fra en række centralt placerede strateger - det er hér pengene er. Ligesom andre i magasinet maner til ro på - der er i mange år fortsat rigelig med indtjening i det, vi her kunne kalde de gamle biler.


NÅ, MEN DET er jo først om et par uger. Lad os i mellemtiden lade julefreden sænke sig. Familie, venner, risengrød. Jule-ahh for en stund. Og derefter er det så tid til at beslutte sig for, om man vil sidde i den "bil," der kører langsommere og langsommere. Eller om man vil over i den anden, der kører hurtigere og hurtigere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126