23948sdkhjf

Lønsystemet har fået et ekstra gear

Som FTZ+ kunde bliver det nu lettere at lave løn, fordi systemet kan integreres med DataLøn, så tidsregistreringen bliver overført helt automatisk.

Det nye samarbejde mellem DataLøn og FTZ+ gør det nu også meget nemmere at lave løn, fordi processerne bliver automatiseret.

Mange autoværksteder bruger i dag FTZ+, som samler informationer på kunder, biler og medarbejdere i ét system, så opgaverne kan planlægges effektivt. Det nye samarbejde mellem DataLøn og FTZ+ gør det nu også meget nemmere at lave løn, fordi processerne bliver automatiseret. Helt konkret betyder det, at timerne, som mekanikerne har registreret i FTZ+, automatisk overføres til DataLøn, så medarbejderen på lønkontoret ikke skal gøre arbejdet to gange.
– Vi har brugt DataLøn i mange år, og jeg har lige prøvet at lave løn til vores medarbejdere ved at bruge integrationen med FTZ+, siger Sanne Kalstrup fra Dit Autocenter Storvorde, der har 20 medarbejdere, og Sanne uddyber:
– Jeg er positivt overrasket, for de timer, mekanikerne har stemplet ind i FTZ+, bliver direkte overført til DataLøn ved et enkelt klik, så jeg skulle bare tjekke informationerne af. Det betyder, at jeg får mere tid til andre opgaver de to gange om måneden, hvor jeg laver løn.

Løn til tiden
Sanne Kalstrup fremhæver også det smarte i, at man kan sætte en lønkladde op i DataLøn, som kører alle lønposterne automatisk ind i economic herefter er man klar til at bogføre med det samme. Det sparer en masse tid, og der laves mindre fejl, da det kører helt automatisk hver gang.
– Ud over FTZ+ Har vi netop også lavet en integration med bogføringssystemet economic, så systemerne taler sammen, og relevante informationer kan overføres, forklarer Christina Ginnerup, der er Marketing Consultant hos Visma DataLøn A/S.
DataLøn, der allerede bruges af mere end 60.000 kunder i Danmark, sikrer, at lønnen altid bliver indberettet og overført til tiden.
– Vores system indberetter automatisk til SKAT, ATP, barselsfonde, feriefonde og pension, forklarer Christina Ginnerup. Hos DataLøn hjælper de også virksomhederne med at få hjælp med alt fra spørgsmål om løn til personalejuridiske spørgsmål som eksempelvis ferielov, GDPR eller anden lovgivning. Læs meget mere på www.dataloen.dk/ftz hvor du også kan booke en gratis demo.

Hvad betyder det for dig, når du integrerer til DataLøn?

  • Dine tidsregistreringer fra FTZ+ overføres automatisk til DataLøn
    DataLøn automatiserer dit lønarbejde, og sørger for alle indberetninger til det offentlige kører helt af sig selv
  • Lønnen kan bogføres helt automatisk i jeres økonomisystem
  • Vi hjælper dig med overflytning fra dit eksisterende lønsystem
  • Du kan altid ringe og få svar på alt fra lønfaglige til personalejuridiske spørgsmål
  • Du kan tilbyde dine medarbejdere attraktive personalegoder
    via DataLøn fx tandforsikring eller alverdens rabatter.
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08