23948sdkhjf

Flere årets bedste-titler: Vinderen kører på strøm

Den nye Ford Transit kassevogn kommer med plugin-teknik - det var en af de afgørende grunde til, at den i aftes vandt en af gulplade-verdenens fornemste titler.

FLERE ÅRETS-TITLER Ford og Mercedes. De to mærker var forrest på scenen, da der i aften blev uddelt internationale varebils- og lastbilpriser i Lyon i Frankrig.

Den blå Oval gjorde rent bord ved at vinde to titler. Titlen som International Van of the Year gik til den nye Transit Custom med plugin-teknik. Dernæst gik titlen International Pick-up Award 2020 til Ford Ranger.

- Vi ønsker Ford stort tillykke med deres dobbeltsejr i år, som er en stor og velfortjent præstation. Med et klart fokus på hybrid elektrificering har Fords ingeniører udviklet samtidens moderne og bæredygtige varebiler, der kommer både miljøet og erhvervsdrivende til gode. Derudover blev Fords bedst sælgende pickup-bil også kåret som juryens førstevalg i sin kategori efter at have vundet titlen for første gang i 2013, udtaler Jarlath Sweeney, juryformand for International Van of the Year.

BONUSINFO Og blandt de helt store: Mercedes-Benz’ nye Actros-generation blev valgt til International Truck of the Year 2020.

Både Transit Custom Plug-in og Ford Ranger bliver prøvekørt og vurderet i den kommende udgave af Motor-magasinet – På Gule Plader #04.2019 udkommer sammen med Motor-magasinet fredag den 29. november.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111