23948sdkhjf

Tag et olietryk med testdæksel

Amerikanske AGA Tools har lanceret et tryktestdæksel, der kan afsløre utætheder i motorsystemet.

AFSLØRENDE For højt tryk i krumtaphuset kan føre et utal af problemer med sig, for eksempel utætheder, olielækager, øget forurening, højt olieforbrug og reduceret effekt. Flere og flere værksteder foretager derfor denne forholdsvis simple tryktest, da en forkert værdi er svær at opdage via normal diagnose, og netop fordi et for højt tryk kan forårsage så mange forskellige symptomer og fejl.

Solid alu-konstruktion

Det dansk-amerikanske firma AGA Tools har for nylig lanceret et adapterdæksel til tryktest af motorer, der glimrer i både genialitet og enkelhed.

AGA Tools’ dæksel er fremstillet i fræset aluminium og er derfor langt mere holdbart end originalværktøjet i plast. Den solide konstruktion giver både større værdi i det daglige og mere præcise testresultater, fremfører distributøren KOED. Dette bliver yderligere bekræftet ved, at prisen for AGA Tools’ dæksel næsten er den samme som for et originalt BMW-dæksel.

Præcision og anvendelighed

Adapterdækslet er blevet udviklet til primært BMW, og passer på alle modeller fra start-80’erne op til de allernyeste. Dertil kan det bruges på de fleste Mercedes, Audi, VW og Porsche-modeller.

På grund af den enkle og solide konstruktion, og den stepformede tilslutnings-nippel, kan dækslet nemt og sikkert tilsluttes forskellige måleværktøjer. Indenfor BMW-verdenen anvendes ofte en IMIB, alene eller sammen med ISTA, men simple analoge eller elektroniske manometre, samt røgmaskine til lækagetest, kan også nemt anvendes, anfører KOED.

Dedikerede specialister

Virksomheden AGA Tools holder til i Californien, og er danske Martin Christensens hjertebarn. Martin er passioneret omkring at finde nye og bedre løsninger på kendte problemer og stiftede derfor i 2005 AGA Tools, der udvikler, producerer og sælger specialværktøj og -dele til BMW og andre tyske bilmærker.

AGA Tools distribueres og sælges i hele Europa af danske KOED, der, siden virksomheden fik agenturet sidste år, har oplevet en massiv interesse for, og salg af, AGA Tools værktøj og dele. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113