23948sdkhjf

Byens Bilpleje på nye opkøb

Byens Bilpleje udbygger positionen på Sjælland med nye opkøb.

KONSOLIDERING Sigtekornet er fortsat stillet skarpt på vækst hos landets største bilplejekæde, som nu kan tilføje yderligere to autolak-værksteder på Sjælland til Byens Bilpleje koncernen, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Byens Bilpleje har netop overtaget Frederiksborg Autolakeri i Hillerød samt et autolak-værksted i Gentofte, som har stået tomt i en periode. Det sker for at kunne servicere kunderne i bilbranchen endnu bedre.

- Begge værksteder ligger geografisk optimalt i forhold til at kunne levere hurtigt og effektivt i de nærområder, hvor vores kunder efterspørger det, siger partner i Byens Bilpleje Sjælland, Michael Nilsson.

Den tidligere ejer af Frederiksborg Autolakeri, Torben Riis, fortsætter som afdelingsleder for medarbejderne i Hillerød, og i Gentofte skal værkstedet etableres med nyt udstyr og mandskab hurtigst muligt.

Om Byens Bilpleje

• 87 afdelinger fordelt over hele landet

• Danmarks største helejede klargørings- og rustbeskyttelseskæde samt landets næststørste autolakeringsvirksomhed

• Laver 200.000 biler årligt

• Omsætter for 300 mio. DKK årligt


- Vi er glade for, at medarbejderne i Hillerød har taget godt imod nyheden og har takket ja til at fortsætte i Byens Bilpleje regi. Og med hensyn til det nye værksted i Gentofte, regner jeg med, at vi kan nå op på fuldt tryk inden årsskiftet, siger Michael Nilsson.

Kundernes krav bliver større
Byens Bilpleje oplever, at kunderne stiller højere og højere krav til nem logistik og omsætningshastighed, og det er noget, som koncernen tager alvorligt.

- Der foregår en del konsolidering i bilbranchen. Det betyder, at både bilforhandlerne og værkstedskæderne har flere og flere biler igennem. Derfor har de brug for en professionel klargørings- og autolakpartner, som er en medspiller og i høj grad kan understøtte deres vækst, siger Michael Nilsson.

Med opkøbet af de to nye værksteder i Hillerød og Gentofte, er antallet af Byens Bilpleje afdelinger på Sjælland nu oppe på 33 afdelinger.

- Vi fortsætter med at udbygge strategisk og offensivt i Danmark, så vi kan servicere bilbranchen bedst muligt. Derfor kommer vi også til at foretage flere opkøb i nærmeste fremtid. Ikke mindst her på Sjælland, der er et vækstområde for Byens Bilpleje, og som vi derfor har store forventninger til, siger Michael Nilsson.



bauer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094